RoseRed
26 Mar 2007, 01:24 PM
Мерси много Боби страхотна си ! Направи ми впечатление, че някой е качил 4х22 о_O
Borislava
26 Mar 2007, 02:53 PM
Цитат(RoseRed @ 26 Mar 2007, 02:24 PM)

Мерси много Боби страхотна си ! Направи ми впечатление, че някой е качил 4х22 о_O
Не се притеснявай, ще го преведем отново... ужасно неграмотно четиво...
karelia
27 Mar 2007, 07:28 PM
Благодаря чудесни сте, обаче имам една малка молба - може ли да кажете пак кои са в екип с борислава, защото има и други преводачи дето не са много добри май и да ги разграничаваме. не важно бързината, а качеството. извинете ако нещо ви обижда.
TZANKOSSS
27 Mar 2007, 07:39 PM
Екстра, екстра. Почистих, пак се напълни. Абе.. Ако искате да я почистя пак, свирнете. Само да попитам официално някоя от преводачките, може ли да ми дадете един епизод и аз да поцъкам, по най-бързия начин обещавам, ще прикача титрите тук на рар с парола, като пароалта ще я знаете само вие, за да не теглят други хора и да направите една обилна редакция, ако е нужна. Само за проба така, защото нещо като свърших с Shark Bait и сега нямам работа.
Borislava
27 Mar 2007, 07:52 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 27 Mar 2007, 08:39 PM)

Екстра, екстра. Почистих, пак се напълни. Абе.. Ако искате да я почистя пак, свирнете. Само да попитам официално някоя от преводачките, може ли да ми дадете един епизод и аз да поцъкам, по най-бързия начин обещавам, ще прикача титрите тук на рар с парола, като пароалта ще я знаете само вие, за да не теглят други хора и да направите една обилна редакция, ако е нужна. Само за проба така, защото нещо като свърших с Shark Bait и сега нямам работа.

На първа страница е развитието на превода... Там ги има и имената на преводачите...
Избери си който искаш епизод и кажи да ти го запиша. Прати ми го на и-мейла, като си готов

Ще ти го пратя на ЛС...
TZANKOSSS
27 Mar 2007, 08:03 PM
По пътя на логиката поемам сезон 4 епизод 14
4x14 ( 080 ) The Three Faces Of PhoebeАнглийски титри има ли или по слух го правите?
Само да го изтегля, че тегля отвън.

Ще пиша прогреса в този си коментар с редакция винаги.
Прогрес - 0%
fgtgtyyu
27 Mar 2007, 08:55 PM
А с 04х10 какво стана?
RoseRed
27 Mar 2007, 09:02 PM
Аман вече от такива индивиди...
charmed_bg_subs
27 Mar 2007, 09:06 PM
Цитат(RoseRed @ 27 Mar 2007, 09:02 PM)

Аман вече от такива индивиди...
Ти го каза
Borislava
28 Mar 2007, 07:14 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 28 Mar 2007, 06:24 PM)

borislava или когото и да било, кажете кой релийз ползвате, защото ще откача. Едвам тегля ДВД рипа, а тия в арена трябва да пренастройвам субтитрите и направо лошо ми става. Нещото, което най-ме мъчи е тайминга. Ако нямате особен релийз ще изчакам да сваля и двд рипа и чак тогава ще превеждам с нов тайминг сам, за да няма грешки...

за ДВДрипа са... аз изтеглих всички сезони от bgshare... , там се плаща 2,40 на месец ако искаш по-висока скорост ... теглят се като файлове, не като торенти ....можеш да си теглиш каквото искаш...
Мога да ти пратя паролата ми и да си ги изтеглиш...
аз превеждам по тези субтитри.. май и другите ползват тях, защото няма разминаване в тайминга...
Borislava
31 Mar 2007, 11:22 AM
Изтрито...
TZANKOSSS
3 Apr 2007, 05:16 PM
Почистена
TZANKOSSS
3 Apr 2007, 05:22 PM
Прикачвам ти субтитрите тук, защото ползвам и-мейла си за препратки и съдържане на материали по биология и химия и нямам място, а сега нямам време да го чистя.
Субтитрите, могат да бъдат отворени само от теб Борислава. Паролата на рара е същата каквто е паролата ти в bgshare.com
Ако можеш редактирай имената на хората, защото на piper съм писал пайпър, Пей, лио и тн. не знам как са били в другите преводи, за това само имената смени и ги поогледай малко. но да се надявам нямада имаш много отрицателни коментари по тях после
Прогрес- 100%
Редакция - 0%
Субтитрите са премахнати от авотра.
Borislava
3 Apr 2007, 06:45 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 3 Apr 2007, 06:22 PM)

Прикачвам ти субтитрите тук, защото ползвам и-мейла си за препратки и съдържане на материали по биология и химия и нямам място, а сега нямам време да го чистя.
Субтитрите, могат да бъдат отворени само от теб Борислава. Паролата на рара е същата каквто е паролата ти в bgshare.com
Ако можеш редактирай имената на хората, защото на piper съм писал пайпър, Пей, лио и тн. не знам как са били в другите преводи, за това само имената смени и ги поогледай малко. но да се надявам нямада имаш много отрицателни коментари по тях после
Прогрес- 100%
Редакция - 0%

Има какво да се пипне

поне на първо четене ...
Сега си правя корекция на 15-ти.. сигурно довечера ще го кача... После ще се занимая с него ..
Тук ли да го кача, като го редактирам или ще ми пратиш и-мейл?
TZANKOSSS
3 Apr 2007, 06:58 PM
Не качи го тук пак с парола така. Същата парола сложи. Има какво да се пипне знам. В граматичен аспект не съм перфектен, пък и с тия елексири и глупости докато измисля синоними ми стана лошо.
А я сега кажи. Как ти хрумна че ще г и правя две седмици та ме стресна днес и снощи да седя да цъкам на ДВД-то. Имам двд плеър и вечер като легна цъкам титри на него и с речник в ръка и работата става
Borislava
3 Apr 2007, 08:08 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 3 Apr 2007, 07:58 PM)

Не качи го тук пак с парола така. Същата парола сложи. Има какво да се пипне знам. В граматичен аспект не съм перфектен, пък и с тия елексири и глупости докато измисля синоними ми стана лошо.
А я сега кажи. Как ти хрумна че ще г и правя две седмици та ме стресна днес и снощи да седя да цъкам на ДВД-то. Имам двд плеър и вечер като легна цъкам титри на него и с речник в ръка и работата става

Беше написал, че имаш да учиш и че до две седмици ще си готов... явно не съм разбрала нещо.. сори

качила съм
15-ти епизод...
слагам го и тук докато се появи в сайта...
Утре ще оправя твоя, че сега ще излизам малко ... и после подхващам 17-ти...
Но си мислех, ако Йоана не се появи до два дена, да оправя първо 6-ти, че той така си остана...
TZANKOSSS
3 Apr 2007, 08:15 PM
а къде е 6ти да сваля да видя за какво става дума, че чак толкова сте се отчаяли?
bobur4ety
3 Apr 2007, 08:20 PM
Мерси!

charmed_bg_subs
3 Apr 2007, 08:23 PM
Няма смисъл за пароли вече в BGSHARE щото вече скоростта е същата и може да се продължи прекъснато сваляне...
TZANKOSSS
3 Apr 2007, 08:52 PM
Тва е начин по койот само борислава може да види титри.
БЛАГОДАРЯ,
С нетърпение очаквам 16ти.. и останалите епизоди ... Борислава много добра работа !!
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 09:45 AM
Борислава ще хване 16ти, защото не одобрява много много моя превод на епизода и нормално. За първи път го хващах. Сега ще и прикача още веднъж субтитрите, защото те са с редакция, но колко е редакция само тя ще каже.
Ще изгледам после епизода с нейния превод и ще си видя грешките.

Ето го сега и моя:
charmed_bg_subs
4 Apr 2007, 10:10 AM
Че борисЛАВА ДА НЕ е най-добъР редактор........................................................кой казач е е на добра
Цензура!!!
charmed_bg_subs
4 Apr 2007, 10:11 AM
Та като ви гледам как се мотате, кога ще свършите толкова сезони ? ?
Струва ми се, че даваш някви срокове? Това да не е нов метод да кажеш "превеждайте по-бързо!" ? Ако е така си сгрешил форума и сайта.
TZANKOSSS
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 10:30 AM
charmed, marmed bg subs, наказан си за 10 дни без право на постване достатъчно да си преусмислиш грешката. Ще ти дам един съвет: "Никога не давай срокове и зор на преводачи да превеждат. НИКОГА!" Още веднъж и ти замръзявам ника завинаги. Кво ти пречи Борислава?
Борислава може да не е редактор, но аз пожелах да ми ги редактира, защото знам, че до сега един епизод не съм гледал от сериала и превода няма да е така както трябва. Ето за това предпочитам да превеждам филми, а не такива л@йн@ да правят подобни изгъзици по форума. Гледай да не ме ядосваш на ЛС, защото ще ти навреди много! Или се научи и да пишеш като хората, а не една голяма, една малка буква или ще ти измисля сериозно наказание. Внимавай, защото с гадния ти спам ми падаш яко в очите. Не съм идиалния преводач, за това давам да се редактира. Прочети правилата на форума и внимавай да не ти слагам нон стоп наказание.
Това е от мен.
Borislava
4 Apr 2007, 10:47 AM
Цитат(TZANKOSSS @ 4 Apr 2007, 11:30 AM)

charmed, marmed bg subs, наказан си за 10 дни без право на постване достатъчно да си преусмислиш грешката. Ще ти дам един съвет: "Никога не давай срокове и зор на преводачи да превеждат. НИКОГА!" Още веднъж и ти замръзявам ника завинаги. Кво ти пречи Борислава?
Борислава може да не е редактор, но аз пожелах да ми ги редактира, защото знам, че до сега един епизод не съм гледал от сериала и превода няма да е така както трябва. Ето за това предпочитам да превеждам филми, а не такива л@йн@ да правят подобни изгъзици по форума. Гледай да не ме ядосваш на ЛС, защото ще ти навреди много! Или се научи и да пишеш като хората, а не една голяма, една малка буква или ще ти измисля сериозно наказание. Внимавай, защото с гадния ти спам ми падаш яко в очите. Не съм идиалния преводач, за това давам да се редактира. Прочети правилата на форума и внимавай да не ти слагам нон стоп наказание.
Това е от мен.
TZANKOSSS, не се ядосвай на глупаците... само си образуваш нерви, а те няма да поумнеят...
Цял живот ще се сблъсваш с простотията, така че си пази нервите

Винаги ще се намерят хора, които да оспорват труда ти, без самите те да са направили нещо стойностно... не си струва да им се ядосваш...
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 10:52 AM
Абе знам, че не трябва да се ядосвам, но какви са тия глупости дето ги прави? Държи се нормално, държи се и оп издрънка някоя щуротия като тези. Сега ще поседи малко наказан и тва е. Няма да се прави на умен и да ни дава едвали не срокове. Борислава, все пак здраей

Виж тези дето ги прикачих, поне нямат проблеми с тайминга те.
RoseRed
4 Apr 2007, 12:30 PM
TZANKOSSS евала в крайна сметка беше крайно време за наказания на хората които дават зор !
П.П. TZANKOSSS имам проблеми с разархивирането на твойте субтитри все още ли са заключени ?
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 01:35 PM
Заключени са, защото сао борито може да ги отваря. Имат парола, която само тя знае. Ако тя прецени, тогава ще ги отключа... но надали ще се съгласи

по разбираеми причини.
RoseRed
4 Apr 2007, 01:39 PM
Жалко 15 епизод свърши много интересно
Borislava
4 Apr 2007, 02:05 PM
Същите са като предишните... Ти пипал ли си редовете???? Да не би да ползваш други субтитри ???
В твоя има 582 реда, а в другите са 634....
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 02:16 PM
Ами субтитрите ми ги даде познат, защото когато почвах превода ги нямах. Нямах и силен нет за да свалям. Едвам записах резултата. След това седнах да превеждам. Качих ги и тук. Субтитрите бяха за Двд Рип, но имаха редакция по тях... не мгоа да ти кажа точно как е ситуацията със субтитрите, просто защото аз редове съм убединил два или три максимум и то за да не са по 1 секунда предишните.
Borislava
4 Apr 2007, 02:37 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 4 Apr 2007, 03:16 PM)

Ами субтитрите ми ги даде познат, защото когато почвах превода ги нямах. Нямах и силен нет за да свалям. Едвам записах резултата. След това седнах да превеждам. Качих ги и тук. Субтитрите бяха за Двд Рип, но имаха редакция по тях... не мгоа да ти кажа точно как е ситуацията със субтитрите, просто защото аз редове съм убединил два или три максимум и то за да не са по 1 секунда предишните.

Ясно, изтегли си тези, за които има линк на първа страница и превеждай от тях... и нищо не пипай по редовете... тайминг се оправя накрая, ако е необходимо
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 04:12 PM
Ако може прикачи ги тук, защото имам някъв проблем и страницата не се зарежда...
RoseRed
4 Apr 2007, 04:29 PM
Виж 1-вия пост след този на Боби на 1-ва страница в този сайт има ги всички сезони на английски двд рип
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 04:39 PM
Не щат да се свалят. Вижте дали е само в мен проблема и ако може ги прикачете и тук, че изтрих поста на оня спамър, а там ги имаше прикачени.
Borislava
4 Apr 2007, 06:06 PM
Ето субтитрите за 4-ти сезон от 12 до 22-ри, защото не мога да кача всички:
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 06:46 PM
Благодаря, Бори.
Надявам се не си против, че ти казвам така?
ioana_g
4 Apr 2007, 07:33 PM
Вече се върнах от командировка. Да продължа ли 6-ти или някой вече се е заел?
TZANKOSSS
4 Apr 2007, 07:45 PM
Welcome back.
Продължи го.
Borislava
5 Apr 2007, 07:23 AM
4х16 е качен...
TZANKOSSS
5 Apr 2007, 07:26 PM
Абе РПО ли си? ПРО ли си? Не ме интересува. Толкова ли си тъп/а? Преди една седмица ти сложих наказание и ти пак твоето си правиш. Аз не мога да разбера къв човек си. Прочете ли правилата като ти казах? Не, обзалагам се.
Стига с такива коментари. натискай Тенк ю. Още 5 дни без право на постване.
Следващия път отлиташ за Калахари!!!
karelia
7 Apr 2007, 12:18 AM
Уважаеми преводачи, моля не обръщайте внимание на олигофрените дето Ви дават зор! Повечето фенове на сериала, с огромни благодарности за вашата работа, търпеливо изчакваме субтитрите за поредният епизод. Поклон за Вашата работа. Бъдете живи и здрави и весели празници!
TZANKOSSS
7 Apr 2007, 10:41 AM
Благодаря карелия! Весело изкарване на празниците ви желая!
jal_mi_e
7 Apr 2007, 04:21 PM
Цитат(TZANKOSSS @ 7 Apr 2007, 10:41 AM)

Благодаря карелия! Весело изкарване на празниците ви желая!

Майка ти да еба уееееее ей,
педераст... дано в пакала да вриш!!!!!!!!!!!!!!!! И ти пожелавам по-лоша смърт от тази на онова животинче във vbox-а .... всички които се чудят защо искам тоя
НЕЩАСТНИК да
ПУКНЕ да видят това
http://vbox7.com/play:12ebd202 пак ти казвам да пукнеш дано!!!!!!!!!!!!! Моля се да ти се случи същото, помиярче мръсно такова......
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СИ ПРАВИ ТАКАВА ГАВРА с животните уе... ПАК ВИ КАЗВАМ, вижте това видео
ТУК и преценете що за човек е тоя рапон
karelia
7 Apr 2007, 06:13 PM
много моля ако някой има субтитри за втори сезон или поне линк - трябват ми за 12,13 и 14 серия качени в bgshare.com:
http://bgshare.com/searchshow_5200_5.html
Borislava
7 Apr 2007, 09:50 PM
Цитат(karelia @ 7 Apr 2007, 07:13 PM)

много моля ако някой има субтитри за втори сезон или поне линк - трябват ми за 12,13 и 14 серия качени в bgshare.com:
http://bgshare.com/searchshow_5200_5.htmlИма ги в в subs.sab.bz....
Качила съм 17-ти епизод и той ще е последният превод който качвам тук...
Писна ми от тази простотия....
За нормалните хора, които харесват сериала, субтитри ще има само в subs.sab.bz....
Ами какво да ти кажа. Жалка работа са.
TZANKOSSSИМа проблем по сорса и не мога да поствам, за това вече ще давам така отговорите си.
bobur4ety
13 Apr 2007, 09:04 PM
TZANKOSSS
13 Apr 2007, 09:07 PM
Най-гадното е че ни напусна и борислава заради тъпи индивиди.
charmed_bg_subs
14 Apr 2007, 01:16 PM
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.