Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<<one Tree Hill>>> (2006)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
gamenat
серията е страхотна smile.gif
girl_from_hell
18-ти епизод аренабг
papy2000
Ето субс за 04х18 епизод на ОТН. wink.gif Правени са по този рилийз: one.tree.hill.s04e18.hdtv.xvid-xor

Вижте прикачените файлове
BloNdi-to
Мерси МНОГО Папи yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kiss.gif
dudenceto
Цитат(BloNdi-to @ 17 May 2007, 03:02 PM) *
Мерси МНОГО Папи yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kiss.gif

Мерси мерси СУПЕР СИИ tongue.gif
krystal
Благодаря!
CrazySniper
Браво на papy2000! clapping.gif
DjuDju
Браво отново..
Gerentceto
Евалата папи clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
zaharchee
Няма ли да има серия днес?
Cenobite
Май сезона свърши.
CekcuTun
е как ше е свършил няма ли още?а ако случайно е свършил друг сезон ще има ли?
azsxdcfvgb
Не е свършил този сезон са до 21.Ще има и 5 сезон.Може би тази седмица няма да има на 1юни се очаква да излезе др серия.
Gerentceto
Вижте сега в www.tv.com пише така:

Ashes of Dreams You Let Die ->което съответно е 19ти епизод
First aired: 5/30/2007

The Birth and Death of the Day -> 20ти последен мисля от този сезон епизод
First aired: 6/6/2007
rostejsha
Ето и 19-ти епизод
http://www.mininova.org/tor/730039
didka_1991
Няма да е последен 20ти епизод.А и ще има 5ти сезон.
papy2000
Ето субс за 04х19 епизод

lolitta
Паппиии страхотна си wink.gif Благодаря ти много многооо многооо многоо многооооооооооо smile.gif
dudenceto
Супер сиии wink.gif yahoo.gif
DeSeRt^RoSe
Мн мн мн мн мн мн мн мерси за субтитрите papy2000 златна си направо,винаги превеждаш новите епизод и то бързо пак мн благодаря. biggrin.gif
lukasssss
Moje li da mi kajete koga shte izliza 20 epizod 4e iskam mnoo da via dali Lukas e ubil Dan.I iskam da via ka sha se razviqt neshtata mejdu lukas i peityn dali tq sha ofeika kato razbere kvo staa sas lukas
LorD DemoniC
http://zamunda.net/details.php?id=88946
papy2000
Ето субс за 04х20 епизод. wink.gif

midle
Както винаги нашата добра госпожица ни зарадва навреме с перфектните си субтитри wink.gif
dudenceto
Както винаги точно навреме smile.gif мерси многo tongue.gif
lukasssss
Sea kvo stana shte zapochva 5 sezon li ili she davat oshte ot 4 sezon mnoo gadno se razviha neshtata sea lukas naprao sha poludee kato razbere kvo staa s maika mu pak dan mai sha se predade kato veche nikoi ne go obicha.ma nai vajnoto e dali sha ima drug sezon ili oshte serii
Gerentceto
Ето и линк към preview-то на последния за сезона 21 епизод -> http://www.cwtv.com/video?vid=trl-ot. Мисля че ще има 5-ти сезон ама не съм сигурна.
papy2000
5-ти сезон ще има. smile.gif Ще започна през януари 2008г. wink.gif
papy2000
Ето субтитри за 04х21 епизод. wink.gif

CrazySniper
rock.gif Мерси много. rock.gif
dudenceto
Точно навреме tongue.gif Мерси за буквичките wink.gif yahoo.gif
>PACMAN<
Цитат(papy2000 @ 14 Jun 2007, 12:53 PM) *
Ето субтитри за 04х21 епизод. wink.gif

ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ

clapping.gif без теб ONE TREE Hill нямаче да е същия clapping.gif

п.п. Щеше да е добре да го завторят след този сезон но щом така са решили с радост ше гледам и следващия...
kPuCuTy
Здр хора ... Ами тук бяхте дали линкове към 17-ти епизод но торента го няма нито в замунда нито в арена PLS помогнете ми искам да си я намеря серията (Аз по4нах да гледам сериала преди около половин месец о4арована съм , но искам да имам вс серии ТАКА , 4е HELP ME)
zaharchee
Ето тук: http://www.mininova.org/tor/700656OTH
kPuCuTy
Много ти благодаря ....
kPuCuTy
Ами нз защо но торента не се тегли сийд 0 пийд 0 и не мърда ... Някой да знае какво да правя ? Моля ви помогнете , че нямам търпение да догледам края на сезона ...
Movie_Girl
С каква програма теглиш? Иначе не би трябвало да имаш проблем при тегленето от който и да е сайт. Аз си тегля от Замунда, но и в Дата-та го има, от там също може да си го дръпнеш.
kPuCuTy
Дам ... справих се истеглих я от датата ... Иначе тегля със Бит комет и не искаха да тръгнат , затова ги дръпнах като обикновенни с Флаш Гет 10х все пак... Догледах края на сезона и просто искам да знам дали ще има 5 сезон .... Моля ви кажете "да" ... Макар , че преди , когато гледах О.С. не съм вярвала да кажа това , но ТОЗИ СЕРИАЛ Е ВЪРХА ... НАДЯВАМ СЕ ДА ИМА СЛЕДВАЩ СЕЗОН ...
Cenobite
Ще има.
njimko
Да ще има първата серия излиза 2008г.месец Януари
thankyou
<#thank#>
lilipopll
Откъде мога да сваля четрите промо епизода кадето има субтитри тук за тях
kPuCuTy
http://www.youtube.com/watch?v=TsjLI0SNLt4 Леле......Толкова съм радостна , че ще има 5 сезон....Нямам търпение....И то 4 години по-късно.....Искам вече да сме януари ....
LorD DemoniC
Season 5, Episode 1: Four Years, Six Months, Two Days
Original Air Date: 2 January 2008
godjito
за мноо години! Днес треа да е излезнала 1-вата серия от 5 сезон wink.gif субс за кога да чакаме smile.gif
lolitta
Хехе,нищо не е излязло.Първо щом пише на 2-ри,значи в България ще е на 3-ти.Второ днес видях,че датата на стартовата серия е променена с 8-ми януари.Така,че...чакането продължава rolleyes.gif
papy2000
Цитат(godjito @ 2 Jan 2008, 03:02 PM) *
.
за мноо години! Днес треа да е излезнала 1-вата серия от 5 сезон wink.gif субс за кога да чакаме smile.gif

Сезонът започва на 8-ми януари. (9-ти януари в България) smile.gif
За старта ще има 2 епизода и след това пак ще има по един епизод на седмица.
Другото ново е денят, в който ще се излъчват епизодите. Този сезон ще се излъчва
във вторник (сряда в България), ако си спомняте предищният беше в сряда. (четвъртък) wink.gif
Субтитри ще има в деня на излъчването на епизодите. smile.gif
zaharchee
papy2000, мерси за което. biggrin.gif
slon4ik
papy2000,много благодаря за разяснението.Наистина си страхотна!Чакам с нетърпение да почне новия сезон.Предполагам,че ти пак ще ни радваш с бързите субтитри.В другия форум прочетох,че няма да ги публикуваш там.Но ще ги сваляме от тук.Лека и най-вече надявам се приятна и за теб работа!
CrazySniper
Тръпнем в очакване, след толкова голяма пауза... tongue.gif
И аз искам да благодаря на papy2000 за разяснението и за обещаните субтитри. Винаги точна и коректна!
Дам, ще ги сваляме от тук, след като другият форум е некоректен спрямо някои преводачи... wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.