Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Vanished
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
topop1
Vanished.S01E06.HDTV.XviD-LOL @ arenabg
opa
Супер епизод. Успех на преводача - аз няма да ги правя. cool.gif
monque
Май официално сериала остана без преводач... Е, така е - той труда не е никак малък и по принцип се заплаща и то добре. За едно мерси явно няма ентусиасти :/ Пък и как да ги обвиниш, като некви сульовци надигат глас "що ги нема още субтитрите","аре бе, превеждайте, че искам да глеам" и т.н. На 10 такива реплики, явно 2 пъти "Благодаря" не стига...
Аз искам да благодаря на Rambo и на opa за положения труд досега по сериала - да знаете, че сте оценени по достойнство!
Тази серия мисля да се опитам да я преведа, но не обещавам smile.gif Ако се наканя и го направя обаче, ще постна тук превода.
pleo
Цитат(monque @ 28 Sep 2006, 12:19 PM)
Май официално сериала остана без преводач... Е, така е - той труда не е никак малък и по принцип се заплаща и то добре. За едно мерси явно няма ентусиасти :/ Пък и как да ги обвиниш, като некви сульовци надигат глас "що ги нема още субтитрите","аре бе, превеждайте, че искам да глеам" и т.н. На 10 такива реплики, явно 2 пъти "Благодаря" не стига...
Аз искам да благодаря на Rambo и на opa за положения труд досега по сериала - да знаете, че сте оценени по достойнство!
Тази серия мисля да се опитам да я преведа, но не обещавам smile.gif Ако се наканя и го направя обаче, ще постна тук превода.
*

Прав си за всичко, което си написал!

Успех в начинанието
monque
Пичове, за пръв и последен път - ето едно преводче от мен за 6-тата серия. Сериала е перфектен, но не се наемам да го превеждам. След като го изпитах, пак казвам, че труда е сериозен като за без пари, а аз имам и доста малко свободно време smile.gif Дано някой с повече време се заеме да го превежда, иначе ще си останем само англоговорящите да си го гледаме, а аз имам приятели, които не знаят езика. Този превод е тях и за всички вас. Enjoy wink.gif
pleo
Цитат(monque @ 29 Sep 2006, 01:11 AM)
Пичове, за пръв и последен път - ето едно преводче от мен за 6-тата серия. Сериала е перфектен, но не се наемам да го превеждам. След като го изпитах, пак казвам, че труда е сериозен като за без пари, а аз имам и доста малко свободно време smile.gif Дано някой с повече време се заеме да го превежда, иначе ще си останем само англоговорящите да си го гледаме, а аз имам приятели, които не знаят езика. Този превод е тях и за всички вас. Enjoy wink.gif
*

Голямо благодаря за отличната работа :clap:
monque
Моля smile.gif
amil
поредния добряк като Рамбо и опа който се нае да преведе част от хубавия сериал голямото благодаря е за всички вас преводачи БЛАГОДАРСКО
svetun
rock.gif Само така!

:clap:
betrayed
Vanished.S01E07.HDTV.XviD-XOR
nikol
Цитат(betrayed @ 3 Oct 2006, 05:51 AM)

да живеят преводачите :59:
phoenix_bg_lp
Започвам превода на 7 еп.
Няма да давам срокове.
Ще се постарая възможно най-бързо да ги направя. smile.gif
pleo
Цитат(phoenix_bg_lp @ 5 Oct 2006, 04:55 PM)
Започвам превода на 7 еп.
Няма да давам срокове.
Ще се постарая възможно най-бързо да ги направя. smile.gif
*

Успех!
monque
Поредния, който поема щафетата - мерси и успех! Ако ти трябва помощ, казвайsmile.gif
w0lf
Ето и английските за 7ми епизод:
phoenix_bg_lp
Ето ги. Приятно гледане.
http://subsunacs.net/get.php?id=24768
Наслаждавайте се, защото следващият епизод ще бъде излъчен на 27 октомври. smile.gif
tomato
Голямо благодаря!Страхотно е че има ентусиасти които да продължат с превода. :clap:
bluevelvet
благодаря clapping.gif :clap: :clap:
amil
браво шампионе :yessir: :clap:
tomato
Погледни тук http://www.tv.com/vanished/show/58394/epis..._clk=episodessh
всичко е наред
pleo
Цитат(tomato @ 21 Oct 2006, 07:03 PM)
Погледни тук http://www.tv.com/vanished/show/58394/epis..._clk=episodessh
всичко е наред
*

Благодаря clapping.gif
phoenix_bg_lp
Работата е там, че FOX преместиха Vanished в петък заради ниския му рейтинг.
Преди няколко дни обявиха, че шоуто ще продължи до декември и затова най-вероятно няма да има нов сезон. Има слух, че ще се окаже минисериал (13 или 15 епизода). Но по всяка вероятност историята ще бъде завършена и няма да има отворен край. Все пак мистерията ще бъде разнищена.
По принцип в началото, FOX са били планували цял сезон (20 епизода) с възможност за продължение, но като са видяли невисокия зрителски интерес са се отказали.
Засега са обявени датите само до 10 епизод, защото ако наистина рейтинга му падне (което неимуверно ще се случи тъй като главният герой Гейл Харолд беше гръмнат), няма да се излъчат последните епизоди. Тъй че имаме 3 сигурни епизода, за останалите времето ще покаже. Дано сериалът да има малко успех в рейтинга, за да успеем да видим и завършека и разбулването на мистерията. smile.gif
P.S. А сега ще чакаме събота да видим, дали ще си проличи отсъствието на Харолд. blink.gif
CskaOle
На мен доста ми харесва сериалчето!!
Rambo
Полски:
ivajlap
Английски:
phoenix_bg_lp
Ми аз имах ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ да го преведа ама ме лепна менингит и до вчера бях в болница. Поне месец няма да се задържам пред компа, тъй че дано да се намери някой желаещ да го преведе. Пожелавам успех, на този който се захване smile.gif
Rambo
Цитат(slon4ik @ 4 Nov 2006, 10:57 AM)
...,сега чакаме превода!
*

Цитат(phoenix_bg_lp @ 9 Nov 2006, 05:09 PM)
..., тъй че дано да се намери някой желаещ да го преведе. ...
*

Consider it Done! cool.gif

Съжалявам, но се отказвам... sad.gif Просто не ми остава никакво време за учене, а годината е важна за мен. Прикачвам тук преведени субтитрите до 471 ред (включително), което е 68% от общия брой редове, с единствената молба онзи, който се навие да ги допреведе, да напише там нейде в пространството, че частично заслугата по превода се пада и на мен. rolleyes.gif Предварително благодаря за разбирането и успех!
wink.gif
phoenix_bg_lp
Good Luck :fing02:
phoenix_bg_lp
Ето го и новото епизодче
Vanished 01x09 (arenaBG)
:clap: :clap: :clap:
Но е 700 мб dry.gif
KALBI
Това е било HDTV рилийза те са по големи винаги smile.gif искам да благодаря на превеждащите сериала и да продължават с работата :clap: :clap: аз още не съм почнал да го гледам чакам да излезне целия и наведнъж smile.gif някои казват че е тъп други че е много як но аз лично се доверявам на FOX най великите са smile.gif мерси пак и продължавайте само така ! smile.gif
HeHoPMaJLa
Vanished S01E09 LinkoS - Тук съм качил 350 МБ-товия релийз
opa
Сравнително бързи бяха форомците с английските за девета. Ако няма желаещ може и да се заема след няколко дни, още не съм гледал епизода cool.gif
ESOTSM
Цитат(opa @ 15 Nov 2006, 12:05 AM)
Сравнително бързи бяха форомците с английските за девета. Ако няма желаещ може и да се заема след няколко дни, още не съм гледал епизода cool.gif
*

Това ще бъде много хубаво! Много време чаках 8-ми епизод, така че колкото по-бързо се преведе той, както и 9-ти, толкова по-хубаво!Благодаря предварително!
River`of`joy
Доколкото разбрах го спират
Insaneboy
Сериалът е спрян.
http://www.zap2it.com/tv/news/zap-foxpulls...ap-tv-headlines
opa
vanished.s01e08.repack.hdtv.xvid.notv - DONE!
Rambo
Цитат(opa @ 19 Nov 2006, 02:56 AM)
vanished.s01e08.repack.hdtv.xvid.notv - DONE!
*

MAXIMUM RespecT! clapping.gif
phoenix_bg_lp
Поздравления :punk: :thumbup: :bira:

P.S. Ами значи като гледам май няма да дочакаме 10 епизод. sad.gif Мен лично щеше да ми е интересно да видя края, ама все пак говорим за FOX.
opa
Споко, хора. Ще опаткам и 9-ти, няма да го оставя така smile.gif
vanished.s01e09.hdtv.xvid-fqm = 100% DONE
telmi
:clap:
darion
Порових се и разбрах, че 10, 11 и 12 епизод ще бъдат пуснати на официалния сайт на Vanished. Ако някой има точната информация кога и къде ще може да гледаме оставащите три епизода нека сподели с нас.
pleo
И аз искам да благодаря за буквичките. Страхотна рбота сте свършил!!!

Филмчето е невероятно. Дано да размислят и да го продължат иначе ще си мътим главите със "страхотни лекарски драми", разните му там "пубер бози" и разновидностите на Сървайвър.

Голямо благодаря за буквите clapping.gif
the_creator_pz
Сериите ще се пускат онлайн всеки петък в 12:01 тук но могат да се гледат само от хора на територията на US. Последната ще ена 8-ми декември, а 10-та е пусната на 17-ти.
CskaOle
Е добре де ебаси хората, кво им пречеше да ги пуснат по ТВ-то, а правят некви измишльотини ?
Май няма да разберем края на серияла sad.gif
Все пак мерси the_creator_pz
И огромно мерси и на opa винаги съм се кефел на твоите субтитри :clap:
opa
vanished.s01e09.hdtv.xvid-fqm - DONE!
Приятно гледане! cool.gif
Сега остава само да се надяваме да се случи нещо и да се радваме и на следващите епизоди. :59:
gog
В Арената я има десета серия на Vanished, но ме притеснява, че големината на файла е под 350 мв. Ако някой я е изтеглил да каже дали е актуална.
opa
Пише си, че е webrip и качеството не е толкова добро като предишните, ама определено ще се гледа smile.gif Друга възможност няма.
gerito123
актуална е
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.