Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alf (1986)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
cheffo
Справих се с 2х15. Пуснал съм го за одобрение.
След няколко дни очаквайте 2х21 както беше обещано. :clap:
nikra
Много благодаря за 15-та серия. smile.gif
dtibugz
Не знам как се е справил колегата щото не сам на моя комп ама се надявам да е добър превода продължавайте така smile.gif Аз съм вкарал новите преводи в 1-вата страница на темата и съм я пообновил
cheffo
dtibugz, чакаме да се върнеш към преводите.
Аз превеждам сега друг сериал за това Алф ми е малко между другото.

Пуснал съм за одобрение 2х21.
Другата седмица може би ще преведа 2х05.
cheffo
Хайде, направих 2х05 и го пуснах в сайта.
Всеки момент го очаквайте на заглавната страница.
rock.gif
Rado
Големи благодарности!
cheffo
Пуснал съм за одобрение епизод 2х25.
Enjoy!
cheffo
И 2х08 очаквайте всеки момент на сайта.
Berbatov
някои да преведе 2х14 много щте сам му благодарен
cheffo
Бербо, ще се заема с 2х14 и след това ще спра с преводите за известно време, че имам да се подготвям за защита на дипломна работа.
До няколко дена ще е готов епизода.

Прогрес - 101%
cheffo
Имах малко време още и 2х09 също е преведен.
nJoy!
nikra
Успях да си освободя малко време и рипнах английските субтитри от първото DVD на 3-ти сезон.
В скоро време и другите субтитри. wink.gif
А като събера и 4-те диска от 3-ти сезон, ще ги дам на един приятел да им направи DVDrip версии, за тези които ще имат време и желание да превеждат. smile.gif
Berbatov
много ми трябват субтитри за 2х10 сериа на алф мерси предварително ако някои се захвани да ги превежда
cheffo
Пуснах епизод 2х22 преди няколко дена. Ако някой не го е видял поради проблемите със сайта.
А 2х10 ... ще видя по-нататък как съм с времето и настроението. smile.gif
За сега не обещавам нищо.
nikra
Спокойно, можеш да си сигурен, че който е трябвало ги е видял тези субтитри.
Благодарности за което. wink.gif
Berbatov
Цитат(cheffo @ 18 Sep 2006, 11:09 AM)
Пуснах епизод 2х22 преди няколко дена. Ако някой не го е видял поради проблемите със сайта.
А 2х10 ... ще видя по-нататък как съм с времето и настроението.  smile.gif
За сега не обещавам нищо.
*

мерси предварително
cheffo
Започнах най-накрая епизод 2х10.

Прогрес - 100% - В наличност!
Berbatov
Цитат(cheffo @ 30 Sep 2006, 03:15 PM)
Започнах най-накрая епизод 2х10.

Прогрес - 19%
*

много мерси
dtibugz
Обновил съм началната страница с най-новите субтитри успех на cheffo :clap:
ce4ko
мисля да почна да превеждам 3ти сезон smile.gif

П.П. dtibugz Evo.bg? от къде си ?
cheffo
ce4ko, много хубаво, че ги почваш ама от къде си дръпнал ДВД Рипа на 3 сезон?

dtibugz, ти няма ли да се включиш отново в превода?
ce4ko
от дисни ком smile.gif принципно
http://193.24.240.58/Public/chado_bojie/Al...-%20Season%203/ smile.gif
само че тия английските субове нещо или те не са по номера или мойте серии не са по номера....
cheffo
Те тези май не са ДВД Рип.
Аз намерих АЛФ сега комплект всички сезони на ДВД Рип.

ALF Season 1,2,3,4 DVDRip @ crikeym8

За да можете да го изтеглите трябва да сте регистрирани в http://www.crikeym8.com

Регистрацията става за няколко минути.
nikra
Мерси за линка, cheffo
nikra
Ето линк в БГ тракер за 4-ти сезон на ДВД рип:

http://www.sab.bz/details.php?id=21460
cheffo
Като преглеждах епизодите от линка, който бях дал видях, че са малко разбъркани. ДВД епизодите не отговарят на реда на излъчване.
За да не стане объркване според мен ще е най-добре, който превежда 3 и 4 сезон да спазва номерацията(както на предните сезони 1 и 2), която е в сайта http://www.tv.com т.е реда на излъчванията.
Ето го реда:

Сезон 3

Сезон 4
nikra
Само че субтитрите които съм прикачил са рипвани по номерацията от самите ДВД-та, която пък не отговоря на номерацията в tv.com, така че да се има предвид. biggrin.gif
cheffo
Да, забелязах.
Като си казал можеш ли сега да качиш всички субтитри на английски от 3 сезон, а дори и от първи, че няма.
cheffo
За тези, които не са видели вече пуснах епизод 2х11 на сайта.
Скоро почвам следващия.
dtibugz
Хех яко ме е налегнал мързела иначе немам нищо против пък и не ви знам до къде сте стигнали аз май нямам следващите епизоди. Иначе с удоволствие бих направил едно преводче набързо tongue.gif
cheffo
Ами остави ми на мене двойния епизод 2х12-2х13, а ти давай другите непреведени.
cheffo
Епизод 2х12-2х13 - Прогрес - 100%.
Готов е!
cheffo
Alf - 02x16 - We're So Sorry Uncle Albert

<<< 100% >>>
cheffo
Alf - 2x17 - Someone To Watch Over Me Part 1

<<< 100% >>>
dtibugz
сложил съм новите субтитри на 1-та страница бих се включил в превода ако знаех къде да си намеря епизодите и субтитрите rolleyes.gif
dtibugz
впрочем чак сега успях да изгледам един епизод със субтитри на cheffo и честно казано съм много доволен. Поздравления! Доста от преводачите в този сайт рядко обръщат внимание на правописа, главните букви и т.н. поне преди така беше сега дано са се променили нещата clapping.gif

nikra можеш ли да ми качиш някъде 18,19,23,24 епизоди на 2-рия сезон?
nikra
Разбира се.
Колибката работи отново, така че утре ще гледам да го изровя диска от някъде и ще ти кача сериите. wink.gif
cheffo
Цитат(nikra @ 31 Jan 2007, 03:03 AM) *
Разбира се.
Колибката работи отново, така че утре ще гледам да го изровя диска от някъде и ще ти кача сериите. wink.gif

nikra, a можеш ли да прикачиш английски субтитри за другите сезони.
Предлагам да оправим първи сезон най-напред след като свършим втори. Има около 10 непреведени епизода.
dtibugz
и да дадеш линк като качиш епизодите които поисках biggrin.gif
dtibugz
изтеглих си 19-ти и ще му почна превода не се заемайте с него tongue.gif
dtibugz
19-ти е качен сега тегля 18-ти biggrin.gif
dtibugz
Направо го оставете 2-рия сезон на мене и без това изтеглих епизодите очакваме от никра да качи субтитрите за 1-ви 3-ти и 4-ти сезон или поне да кажеш къде могат да се намерят smile.gif
cheffo
Да и аз чакам субтитрите за другите сезони.
Вече няколко месеца пиша да ги качи...
nikra
Прикачил съм рипнати английски субтитри за първи сезон от 1-ва серия до 7-ма (включително) и от 15-та до края на първи сезон.
Липсващите субтитри за сериите от 8-ма до 14-та са на второто ДВД, с което имам малко проблеми в момента.
При първа възможност ще ги рипна и тези субтитри и ще ги прикача и тях в темата. wink.gif
Ринах ги всички субтитри, защото ми се иска някой да хване и да погледне превода на наличните субтитри за първи сезон в какво състояние е. Защото първи сезон е превеждан от доста хора и може да се разминават техните преводи в някои имена и термини. wink.gif
dtibugz
Благодаря много! хубаво ще е да се оправи целия 1-ви сезон ама едва ли ще ни позволят да качим субтитри за преведените епизоди защото има доста различни качени. Аз преведох 02х18 качил съм го за одобрение. cheffo ако имаш желание можеш да почваш 1-ви сезон аз 2-ри ще го оправя biggrin.gif
cheffo
Добре, ще се заема с непреведените от първи сезон, но след няколко дена или седмица.
Доколкото за вече преведените, не си спомням какъв им беше превода. Но не ми е направило
някакво голямо негативно впечатление.
cheffo
Цитат(nikra @ 5 Feb 2007, 02:23 AM) *
Прикачил съм рипнати английски субтитри за първи сезон от 1-ва серия до 7-ма (включително) и от 15-та до края на първи сезон.
Липсващите субтитри за сериите от 8-ма до 14-та са на второто ДВД, с което имам малко проблеми в момента.
При първа възможност ще ги рипна и тези субтитри и ще ги прикача и тях в темата. wink.gif
Ринах ги всички субтитри, защото ми се иска някой да хване и да погледне превода на наличните субтитри за първи сезон в какво състояние е. Защото първи сезон е превеждан от доста хора и може да се разминават техните преводи в някои имена и термини. wink.gif

Прегледах субтитрите.
Значи не си пасват с номерата на епизодите. Но успях да разбера кои субтитри на кой епизод са.
За всички непреведени епизоди от първи сезон има субтитри. За това,, nikra, повече няма нужда от други субтитри за този сезон.
Аз ще прикача сега английските субтитри с оправени имена и номера за непреведените епизоди.
dtibugz
Браво, че си се позанимавал smile.gif аз започвам 23-ти на 2-ри сезон.

П.С. Хах направих Alf Translators Team в тема Teams cheffo влез да разгледаш модератор съм те направил smile.gif казаха хората да правим каквото си искаме, за да тестваме новата функция и аз само това чаках да чуя smile.gif

П.П.С Качил съм 23-ти епизод за одобрение.
cheffo
Започвам днес ALF - 1x14 - A Little Bit Of Soap

dtibugz, можеш ли да промениш заглавието на темата, че да става и за първи сезон wink.gif
dtibugz
Не мога. Точно това обмислям дали да не направим нова тема, която да обхваща всички сезони, но не знам модераторита на какво мнение ще са...

П.С. Запазвам си 02х24 , 01х21 и 01х19 защото съм ги изтеглил smile.gif впрочем хубаво ще е да разпределим преводите някак, за да не стават обърквания.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.