the_creator_pz
8 Mar 2006, 12:22 AM
Така
deank скалъпи един тракер в който всеки може да сваля и качва без дори да е регистриран. Няма покани, няма коефициенти... понеже не мога да сийдвам постоянно всичко ковто имам прилагам този лист
Вижте прикачените файлове с нещата с които разполагам. При желание пишете в темата какво да кача/сийдвам

Всеки който има нещо с което може да допринесе за каузата да не срамува

И най-важното.... адреса на тракера е
http://varna.hopto.org/tr/
beric
8 Mar 2006, 01:21 AM
нещо не мога да го отворя
иначе мога да помогна с доста прилична колекция руски сериали
kotse
8 Mar 2006, 01:27 AM
Случайно да имате суб на Бандитският Петербург - "Передел"?
lamerko
8 Mar 2006, 01:33 AM
Да се надяваме, че ще просъществува!
deank
8 Mar 2006, 03:15 AM
Някой може ли да пробва дали въобще се закача да дърпа?
beric
8 Mar 2006, 03:24 AM
закачи ама всъщност не тегли
deank
8 Mar 2006, 03:31 AM
Цитат(beric @ 8 Mar 2006, 03:24 AM)
закачи ама всъщност не тегли
Мда... нещо стана с рутера явно... Ще го гледам утре, защото сега вече ми се спи и ще объркам нещо, вместо да го оправя.
Опитай да го оставиш пуснат и виж дали ще почне да дърпа (може да минат няколко минути).
beric
8 Mar 2006, 03:33 AM
утре и аз ще кача - Спецназ и двата сезона на Ментовски Войни
xiksova
8 Mar 2006, 08:40 AM
а на мен даже не ми го отваря

........
но голямо благодаря на всички които работят по него.
aligator
8 Mar 2006, 10:29 AM
Не върви още.Ще изчакам още някой ден????
ilhan
8 Mar 2006, 10:52 AM
При мен е ОК. Току що пробвах с The.IT.Crowd.S01E01-E05.
Закачи и тегли с ~50 КБ/с
Благодаря и желая успехи на всички.
beric
8 Mar 2006, 01:29 PM
нещо не мога да ъплоудна.
на броуз указвам пътя до торент файла, на категория давам сериал и като натисна сенд не става нищо.....
Babilon
8 Mar 2006, 02:12 PM
На мен ми дава грешка. Качвам торента успешно, но след това като го пусна се появява този надпис:
Error: Tracker Response Error:Torrent is not authorized for use on this tracker. in Tracker: http://varna.hopto.org/tr/announce.php.
excape
8 Mar 2006, 03:04 PM
благодаря много,не знам каква стана с другия тракер за сериали,но се радвам,че ще има друг.
Дано се развие-успех
The Negotiators
8 Mar 2006, 08:11 PM
Цитат(the_creator_pz @ 8 Mar 2006, 12:22 AM)
Така
deank скалъпи един тракер в който всеки може да сваля и качва без дори да е регистриран. Няма покани, няма коефициенти... понеже не мога да сийдвам постоянно всичко ковто имам прилагам този лист
Вижте прикачените файлове с нещата с които разполагам. При желание пишете в темата какво да кача/сийдвам

http://varna.hopto.org/tr/защо тракера е само за сериали , нека да има и филми , игри , музика и т.н
deank
8 Mar 2006, 08:17 PM
Цитат(The Negotiators @ 8 Mar 2006, 08:11 PM)
защо тракера е само за сериали , нека да има и филми , игри , музика и т.н
Защото разпространението на сериалите не е толкова незаконно

Ок, става...
armani1
8 Mar 2006, 08:26 PM
Спореде мен пък трябва да е само за сериали

Въпроса е,че неможах да се канектна да сваля каквото и да било
deank
8 Mar 2006, 09:05 PM
Работи си, но моля ви ако качвате торенти, създавайте ги ПРАВИЛНО, т.е. използвайте коректен АНОНС:
http://varna.hopto.org/tr/announce.php
Иначе ще ви даде грешка, че торента не може да бъде оторизиран за този тракер.
excape
8 Mar 2006, 09:37 PM
нека да си остане само за сериали,има достатъчно филми,игри и музика по другите тракери
deank
8 Mar 2006, 09:59 PM
Моля ви, бъдете търпеливи... когато пуснете нещо да се дърпа, имайте предвид че не винаги тръгва веднага, а могат да минат няколко минути (дори 5) преди да почнете да получавате данни.
Babilon
8 Mar 2006, 10:08 PM
Цитат(deank @ 8 Mar 2006, 10:05 PM)
Работи си, но моля ви ако качвате торенти, създавайте ги ПРАВИЛНО, т.е. използвайте коректен АНОНС:
http://varna.hopto.org/tr/announce.phpИначе ще ви даде грешка, че торента не може да бъде оторизиран за този тракер.
Дидо, точно такъв анонс съм дал, но ми дава тази грешка, която писах в предният пост...
deank
8 Mar 2006, 10:22 PM
Цитат(Babilon @ 8 Mar 2006, 10:08 PM)
Цитат(deank @ 8 Mar 2006, 10:05 PM)
http://varna.hopto.org/tr/announce.phpИначе ще ви даде грешка, че торента не може да бъде оторизиран за този тракер.
Дидо, точно такъв анонс съм дал, но ми дава тази грешка, която писах в предният пост...

Странно... creator-а няма проблеми...
Babilon
8 Mar 2006, 10:25 PM
Цитат(deank @ 8 Mar 2006, 11:22 PM)
Странно... creator-а няма проблеми...
Не си давал ограничения за клиентът, нали? Защото аз съм с BitComet...
deank
8 Mar 2006, 10:54 PM
Не, всичко си е стандартно... Нищо не съм ограничавал. Я прати един снапшот.
Insaneboy
8 Mar 2006, 10:55 PM
Цитат(The Negotiators @ 8 Mar 2006, 08:11 PM)
Цитат(the_creator_pz @ 8 Mar 2006, 12:22 AM)
Така

http://varna.hopto.org/tr/защо тракера е само за сериали , нека да има и филми , игри , музика и т.н
такива си има много...
Babilon
8 Mar 2006, 11:06 PM
Цитат(deank @ 8 Mar 2006, 11:54 PM)
Не, всичко си е стандартно... Нищо не съм ограничавал. Я прати един снапшот.
Прикачвам
deank
8 Mar 2006, 11:09 PM
Просто качи отново .torrent файла... Правих промени и съм го изтрил (защото беше EXTERNAL).
Babilon
8 Mar 2006, 11:33 PM
Цитат(deank @ 9 Mar 2006, 12:09 AM)
Просто качи отново .torrent файла... Правих промени и съм го изтрил (защото беше EXTERNAL).
Сега се получи
deank
8 Mar 2006, 11:34 PM

Стана... сега малко оправям някои неща, та да не се стряскаш
MartineZzZ
9 Mar 2006, 12:35 AM
DEANK,мога само да те поздравя за начинанието!Най-много ме радва факта,че тракера е отворен за от чужбина (поне за сега).Дано да си остане отворен и за в бъдеще!Идеята за БЕЗ КОЕФИЦИЕНТИ също ми допада защото не съм от най-добрите сийдъри...На ADSL2+ съм което е съвсем нова интернет-технология и засега все още и куца ъплоуда.В смисъл малък е (Даунлоуд - 20 мбита;Ъплоуд - 0,8 мбита)
Мога да кача мно неща,но при всички положения ще съм доста по бавен от хората които се намират в БГ.
Идеята тракера да е само за сериали много ме радва и мисля,че така трябва да бъде.Тракери за филми,игри и музика колкото щеш!
Успех в начинанието!
burndead
9 Mar 2006, 01:25 AM
deank, искам и аз да те поздравя за инициативата, която си поел относно торент-сериал сайта

.Може би, малко или много, е станало на шега, на майтап, ама работата е, че всичко си е добре.Успех!!!
w0lf
9 Mar 2006, 01:43 AM
Благодаря за тракера

,даже си позволих да кача там целия сезон на
Prison Break заедно със субтитрите.
armani1
9 Mar 2006, 08:35 AM
Дам вече сичко е ОК
Edit : та може ли да помоля някой да качи CSI and Las Vegas сички сезони
phoenix_bg_lp
9 Mar 2006, 08:49 AM
deank
9 Mar 2006, 02:50 AM
В тракера има секция за заявки/молби за сериали...
Бих се радвал, ако някои има Two and a half men (сезони 2 и част от 3).
beric
9 Mar 2006, 10:05 AM
нещо се претика ъплоуда.
рестартирах компа и кат пуснах биткомета не ще да закачи - дава waiting for response, вече 3-4 часа. Що така стана
burndead
9 Mar 2006, 10:11 AM
Аз преди малко закачих Инвазион 1х16.Успя да го изтегли до 7.7% и спря.
Babilon
9 Mar 2006, 11:51 AM
Дидо все още работи по сайта. Каза го на предишната страница. Ще се нагласят нещата, бъдете сигурни. Човекът е сериозен
pirocorp
9 Mar 2006, 11:55 AM
Благодарности тъкмо ми изчезна nine.cult и се появява нов тракер само за сериали и пак като nine.cult без коефициенти и без регистрация само така и УСПЕХ
deank
9 Mar 2006, 11:55 AM
1-во - НЕ използвам сървърна машина
2-ро - използвам windows_xp (което сгреших да се престраша да инсталирам преди 2 седмици, вместо да си продължа с windows 2000 pro)
3-то - все още оптимизирам настройките на mysql и версиите на php
4-то - почти по цял ден съм на работа и нямам много време
5-то - правя всичко възможно

Ако имате проблем с някой качен от вас торент, изтрийте го от тракера и го качете отново.
Деян
:ph34r:
п.п. Днес става точно една година откакто се регистрирах в този сайт! Да ми е честито!
Killa-g
9 Mar 2006, 12:19 PM
Да, да ти е честито!
MaSTeRMinD
9 Mar 2006, 12:34 PM
Един въпрос bitt ли е това ?
Много ми прилича на него, ама си го орязал здраво.
Ако е той мога да ти дам bg lang файла, че на като го дадох на developers някой мозък go save след мен и го е преебал. Да се надяваме че няма да береш много ядове с тоя тракер.
deank
9 Mar 2006, 01:28 PM
Цитат(MaSTeRMinD @ 9 Mar 2006, 12:34 PM)
Един въпрос bitt ли е това ?
Много ми прилича на него, ама си го орязал здраво.
Ако е той мога да ти дам bg lang файла, че на като го дадох на developers някой мозък go save след мен и го е преебал. Да се надяваме че няма да береш много ядове с тоя тракер.
Да, btit е и съм махнал сигурно 90% от нещата, a 50% от .php файловете съм ги променял и на места съм махал ключовете за език и съм писал директно английските текстове.
Да, дръпнах българския език от сайта на тракера, но кирилицата никаква я няма (записан е с един бит по-малко

) - явно са го оплескали.
Може да ми го пратиш, ако ти се занимава, но не зная дали ще го направя на български.
Дидо
delfinbg
10 Mar 2006, 10:13 PM
Опа, извинявай за "thank you", макар че, поздравления за тракера.
Опитах се вчера да се включа като сийдър но не ме закачи, изобщо не успях да се свърже. По късно вечерта пак ще пробвам, че в момента работа още.
ana
11 Mar 2006, 06:51 PM
Много хубаво, но не ми се отваря
404 not found
armani1
11 Mar 2006, 06:54 PM
Явно има някъв проблем който предполага скоро ще бъде оправен
burndead
11 Mar 2006, 11:28 PM
deank, имам проблем с торент-сайта.Закачих преди 2 дни да дърпам Firefly-я и успях да изтегля 86% от него. Просто дл спря и ми казва грешката: "Error: Tracker Response Error: Please redownload the torrent. PID system is active and pid was not found in the torrent"
Много ще ме е яд, ако трябва да почна да го дърпам наново, защото времето необходимо за дл на този торент е 21 часа. Просто не бих издържал да чакам още толкова, за да го гледам при положение, че съм на толкова малко от 100-те процента. Дано проблема да има решение в скоро време.
butamuh
12 Mar 2006, 01:24 AM
И аз имах същия проблем - дръпни само торента наново.
burndead
12 Mar 2006, 01:31 AM
butamuh, благодаря за инфото.Всичко е наред сега.
deank
12 Mar 2006, 01:42 AM
Цитат(ana @ 11 Mar 2006, 06:51 PM)
Много хубаво, но не ми се отваря
404 not found

Сменях много софтуер днес вечерта. Сега *всичко* работи.
Деян
п.п. Благодаря за търпението. По обективни причини, тракера изисква регистрация, за да работят нормално всичките му функции. PID-сиситемата е активна и затова ще помоля тези, които са дърпали нещо, да дръпнат торент-файловете отново.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.