Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да запиша оригинално двд?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Boev
Истеглих си от торент сайт (уш) оригинално двд което power dvd ми чете като оригинално двд но немога да разбера как да го запиша сега на двд. Провах като data dvd но не стана нищо - файловете се показват а не трагва като оригиналното двд. Моля помогнете!
Zerrko
Пусни си темата в датата веднага ще ти кажат как smile.gif
Insaneboy
Цитат(Zerrko @ 24 Dec 2005, 10:38 PM)
Пусни си темата в датата веднага ще ти кажат как smile.gif
*

хмм, а ти как успя да се откъснеш от нея?
Babilon
С CopyToDVD. Програмата е много лесна за ползване.
anaeli
Аз съм го правила с NERO-то, но не го записвам като DVD-ROM /ISO/, а като DVD-Video. Става като оригиналните DVD-та.
murder
Ще си дръпнеш CloneDVD, програмата е много добра лично аз я предпочитам и дава възможност да копираш цялото DVD или само това което искаш,примерно аз махам субтитрите на хърватски или разни други езици и си оставям само българските,а също и аудиото различно от английско.По този начин компенсирам това че DVD R е 4,7 GB а едно оргинално DVD е от порядъка на 7 и нещо GB.Става идеално.
Boev
Мерси много сега ще опитам и ще съобща за резултатите smile.gif и весела коледа! smile.gif
RedIce
сорри за това thankyou, по погрешка го натиснах, вместо Бърз Отговор....

Whatever...

Значи като записваш DVD-то ми е интересно дали записваш IMAGE Файл (iso, bin, mds) или DVD-то всъщност ти е една директория - VIDEO_TS и в нея се намират файловете ?

В първият случай NEROTO има опция BURN IMAGE и си готов, а във вторият, трябва да избереш DVD-Video smile.gif

P.S Оригиналните DVD-та не се downlodvat, а се купуват smile.gif Това което си свалил, си е вероятно съвсем нормално DVD Филмче или каквото и да било там, не се шашкай толкова, идеята на PowerDVD-то е да стартира мултимедини файлове или CD-та, и това че ти го е стартирал с менютата, съвсем не означава че е оригинално копие smile.gif
Boev
Дам разбрах че не е оригинално. Записах го с CloneDVD и става найстина много лесно. Мерси много за помоща на всички smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.