Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: King Kong (2005)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Venimus
King.Kong.TS.XviD.REPACK.STiNKER
King.Kong.2005.DVDSCR.XviD-DVL

По слух го превеждам, и имам 1-2 изпуснати думи, които не се чуват ясно на този релийз (на едно място няма звук няколко секунди). Имайте предвид, че е доста трудно на толкова зле качество да се превежда по слух, но за сега нямам други големи препънъци.

едит: Преди няколко часа се появи дилетантски превод на 3-цд версията (изглежда от "арена преводач тийм"), Уверявам ви, че е пълен с грешки. И моят може да не е идеален, но определено грешките не са толкова фрапиращи. За някои неща (думи, факти и имена) съм търсил допълнителна информация в Интернет. Примерно Фей Рей, спомената от Карл в таксито е актрисата, която играе в Кинг Конг през 1933-та. А "Р.К.О." е компанията продуцирала оригиналния филм.

Предполагам, че когато се появи ДВД версия (или оригинални английски субтитри), ще има някои корекции.

Заб: Субтитрите са маркирани с/у неморално и неправомерно плагиатстване.

Благодаря за моралната поддръжка. Надявам се да не сте разочаровани.
Ето го и окончателния превод за тези, които дочакаха:

ЕДИТ2: Таймингът е за REPACK релийза на STINKER (на английски!) пуснат в арената. Субтитрите се разминават на диск 2 на останалите версии (явно по-популярни от тази). За да се ориентирате гледайте в описанието за името на релийза и рейтинга. Със сигурност ще излизат още много версии на субтитрите.

PepinoDi
Мерси
blufen
Благодаря и браво!!!Тъкмо го бях обещал на децата за Коледа!
Весело прекарване на празниците на теб и на всички от форума!

snir40
Много се радвам че има хора на които може да се разчита за правенето на sub.
Браво и много много много БЛАГОДАРЯ!!!
mimone
Mерси
lyubenaboy
Благодаря
chezet
БРАВО! Радвам се ,че бързо си се заел с превода на филма,за което само похвали.Щом по слух превеждаш карай полека и не се претиснявай важното да стане.А като излезе по-добро качество лесно ще се нагласят.
Едно голямо Благодаря от мен имаш! clapping.gif
mira160572
БЛАГОДАРЯ clapping.gif
BeBoKiRiL
БРАВО Venimus и още веднъж благодаря !!!
didodido
King.Kong.2005.TS.XviD.iNT-SWiNE
Превод и субтитри: Venimus

Само с тайминга съм си играл. За качеството на превода няма да говоря.... Оправил съм на 3-4 места някои реплики, но нямам намерение да превеждам наново филма.smile.gif
white_tees
Мерси biggrin.gif
didodido
И естествено бързаците карат през просото.
Някой да си беше направил труда да нагласи редактираните по тайминг субтитри?
Wabbit
Ми не съм теглил всички. Аз взех първия превод и чак сега се усетих, че има и друг. Нека Spark не качва моите, ако прецени.
Shimbadze
Аз затова си препревеждам филмите, които ми харесват.
Без изобщо да ми пука кой е изфлякал за 0.364987 секунди след релийза "превод и субтитри". wink.gif
jukucho
Филма си е хубава направа обаче сюжета е супер изтъркан и като цяло е свръхтъпня.Питър Джаксън се изложи с този филм според мен.
Просто не трябваше да се захваща с такъв изтъркан ремейк .
Филма няма издържане и като си гледал поне две версий преди това знаеш какво ще стане и е скучен до припадък.
Направо си е загубено време.
Wabbit
Аз пък не бях гледал нито една версия и супер му се накефих на филма в киното. Според мен е супер.
djena
10x Venimus
clapping.gif
Blade_
Venimus браво! clapping.gif
didodido
Пълна редакция! Тайминг и превод.
Enjoy!

King.Kong.2005.PROPER.TC.XVID-PRODiGY
M1L3N
Цитат(Wabbit @ 29 Dec 2005, 09:50 AM)
Аз пък не бях гледал нито една версия и супер му се накефих на филма в киното. Според мен е супер.
*

Wabbit, гледай тоя от 1976. Кратък и ясен. Кака Джесика Ланг направо ги трепе всички и тогавашни и сегашни. biggrin.gif Тая версия е много раздута. Отива чак до Джурасик Парк, че после пак на Кинг Конг. По едно време гледах повече таймера отколкото филма.
estebanbg
браво на хората които са решили да го превеждат смятам че, филма си заслужава clapping.gif
Mimi91
10х за превода. wink.gif
didodido
didodido
King Kong DVDRiP XviD - GOD
ilhan
Субтитрите от ДВДто.
Нагласени и добавени допълнителни реплики за King.Kong.2005.EXTENDED.DVDRip.XviD-SAiNTS

http://subsunacs.net/get.php?id=28130
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.