Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Wedding Date (2005)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
scintilla
Здравейте! Знам, че филмчето е вече старичко и че за него имаше готови субтитри, но за съжаление без да искам да обидя някого, тези на които попаднах бяха отвратителни! mad.gif С две думи ми развалиха насладата от филма! И тъй като не успях да намеря кой знае колко добри бг субтитри (това не значи че сигурно някъде няма), а филмчето си заслужава усилията, реших да си поиграя и да направя нови!

Така че бързам да ги споделя с онези почитатели на романтични комедийки, които също като мен са се ядосали от превода на субтитрите за този филм.
Надявам се новите субтитри да ви се сторят малко по-добри! wink.gif

Филмът го дръпнах от торентите в bol.bg и е за DVDRiP!
Приятно гледане! smile.gif
scintilla
Здрасти отново! Направих някои мънички подобрения! You know... wink.gif без някоя и друга правописна грешка и малки подобрения в тайминга! Така че - ето ги подобрените бг субтитри!
darkslde
със сигурност няма да станат
така като гледам тея са 58 кб
а английските за Unrated-a са ~2 * 80 кб
blink182
Aбре, разгледах субтирите ти. Не се отличават с някакъв гениален превод или прочие... Без да се обиждаш, но според мен, качените, които са от БГ ДВД-то са много по-добри tongue.gif
scintilla
Цитат(blink182 @ 19 Dec 2005, 06:56 PM)
Aбре, разгледах субтирите ти. Не се отличават с някакъв гениален превод или прочие... Без да се обиждаш, но според мен, качените, които са от БГ ДВД-то са много по-добри  tongue.gif
*

Ти прочете ли, какво съм написала по-горе?! Не претендирам, че субтитрите са супер върховни! И не съм казвала, че няма по-добри някъде из мрежата, но тези на които попаднах бяха уникално отвратителни! Нито по превод нито по тайминг отговаряха на истината! Тези субтитри, които съм приложила са просто моя вариант! И така и така съм си ги преработвала, и просто реших да ги споделя с вас!

Не се обиждам! Като не ти харесват, ползвай другите! wink.gif
Spark
Някой тук май бъркат The Wedding Date с Wedding Crashers smile.gif
darkslde
Цитат(Spark @ 20 Dec 2005, 10:32 AM)
Някой тук май бъркат The Wedding Date с Wedding Crashers smile.gif
*

грешка малко sad.gif
me so confused :ph34r:
S7ALIN
Филма нема нищо общо със Сватбени Разбивачи но също е мн яко
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.