Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене на субтитри по дата
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
bld71
Много моля да се въведе "Търсене на субтитри по дата"! Когато нямам възможност 3-4 дни да проверявам сайта, няма начин да открия кои нови са публикувани sad.gif , да не говорим пък за по-дълъг период от време!

Например, сега се интересувам от тези, качени в периода 08-11.12... Може ли някой от администраторите да ми помогне?
M1L3N
Като влезеш ТУК третият бутон горе, от ляво на дясно/НОВИ/, ти дава възможност да видиш последните 50 превода, които са излезли. А като сложиш курсора върху името на превода, ти излиза датата и часътна излизането. Мисля, че това ще ти е достатъчно. Все пак не излизат по 50 на ден.
bld71
Благодаря, това го зная и те уверявам, че не върши работа... 50 броя субтитри се появяват най-много за 2 дни!!!
Аз имам превид, ако съм бил някъде на командировка, екскурзия или нещо подобно и не съм имал интернет 1 седмица да речем. В такъв случай, единствено "търсене по дата на добавяне" на субтитрите би помогнало!
dosh
Ми защо проверяваш кои субтитри са излезли?
Гледаш кои са излезли и после сваляш съответните филми ли?
Killa-g
Цитат(bld71 @ 13 Dec 2005, 06:41 AM)
Благодаря, това го зная и те уверявам, че не върши работа... 50 броя субтитри се появяват най-много за 2 дни!!!
Аз имам превид, ако съм бил някъде на командировка, екскурзия или нещо подобно и не съм имал интернет 1 седмица да речем. В такъв случай, единствено "търсене по дата на добавяне" на субтитрите би помогнало!
*

Ти трябва да си някакъв супер-тв-маниак,
за да гледаш абсолютно всеки филм, за който излиза суб.
По принцип хората първо си набавят филм и после питат за субтитри.
bld71
В момента имам към 4700 заглавия, от които към 1500 (предимно от последните 1-2 години) са без субтитри или озвучени на БГ rolleyes.gif Ясно е, че няма да мога да изгледам и половината от тях, но всеки си има хоби, нали? smile.gif И тъй като първо "излиза" филма, то аз си го свалям и след това следя всекидневно от новоизлезлите субтитри дали има такива, които да ми трябват... А ако по една или друга причина не съм бил онлайн няколко дни, има голяма вероятност някои заглавия да останат "непреведени", освен ако случайно не видя, че имат субтитри или пък не проверя целенасочено по конкретно заглавие...
На http://titles.to/ има възможност да търся за седмица или месец назад да речем, но определено бих предпочел да ползвам subsunacs.net smile.gif
bld71
Отново във връзка с тази тема, искам да попитам може ли да се даде опция за показване на повече от 200 последни субтитри?
Да се увеличи на 500, ако е възможно моля? Така ще имаме опциите 20, 50, 100, 200 и 500.
Обещавам да не искам 1000 да се добави smile.gif
Благодаря предварително!
bld71
Изглежда всеки месец Октомври ме прихваща нещо и пак повдигам въпроса... rolleyes.gif
Ако няма възможност да се добави нова бройка на показване на субтитри, поне възможно ли е да се промени съществуващата - от 20, 50, 100 и 200 да стане примерно на 20, 100, 200 и 500. Все повече и повече сериали и филми излизат, рилийзите се множат, все почече хора превеждат... сега с листването на 200 субтитри обхващам период по-малък от седмица. unsure.gif
Моля, променете бройката в опциите!
Bad_Nick
Въпросът, който поставяш е от компетенцията на Spark. Предполагам, че щом досега не го е направил, значи си има важна причина за това.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.