Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Great Raid (2005)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
bigbo
The.Great.Raid.TC.XviD-ASTEROiDS

INFO: IMDB

СУБТИТРИ

Знам, че Freelancer също го е почнал, но аз ще го преведа по-скоро, защото имам повече време, което обаче изобщо не означава Freelancer да зареже своя превод. Ще се радвам да видя и неговите субтитри biggrin.gif
AnXioZ
БРАВО! Най-накрая превод на един стойностен филм!
itzoTM
Благодарскo wink.gif
biggasar
Браво човече
VooDooTo
Някой ще направи ли тайминга за The.Great.Raid.DVDRip.XviD-DiAMOND? Благодаря ви предварително.
M1L3N
Bigbo, ще оправяш ли превода за версията на DIAMOND или да се хвана аз? Питам, за да не се сърдиме после! biggrin.gif Има едни 3 мин. превод, които изобщо ги няма в новата версия и има още две на CD2, които трябва да се добавят, защото явно при теб ги е нямало. И така целият тайминг отива по дяволите. Това е, което забелязах от пръв поглед. Не знам дали ще има още, не съм го гледал целия.
mistar_ti
И аз ще замоля за тайминг за версията The.Great.Raid.DVDRip.XviD-DiAMOND
благодаря ви предварително
Lupo
The.Great.Raid.DVDRip.XviD-DiAMOND
M1L3N
Цитат(Lupo @ 10 Dec 2005, 05:09 AM)

Благодаря! Аз все пак реших да изчакам за отговор, защото превода си е негов. biggrin.gif
VooDooTo
И аз изказвам най-големите си благодарности на преводача. БРАВО !
bigbo
Ами тези дни никакъв ме нямаше затова не съм отговорил, така че блгодаря на Lupo за тайминга и корекциите clapping.gif
modem
Благодаря Bo. clapping.gif
Blade_
Благодаря за субтитрите за версията The.Great.Raid.DVDRip.XviD-DiAMOND smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.