Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Tree Of Blood (2018)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Заявки
obscura
Много бих се радвала ако някой се изкефи да преведе този прекрасен испански филм The Tree of Blood

Youtube trailer

Има го в yts тракера с хубаво качество, но не знам дали имам право да пускам линк.
biatles
Цитат(obscura @ 30 Dec 2024, 08:19 PM) *
Много бих се радвала ако някой се изкефи да преведе този прекрасен испански филм The Tree of Blood

Youtube trailer

Има го в yts тракера с хубаво качество, но не знам дали имам право да пускам линк.

Утре (на 13.01.25) започвам да го превеждам. Не говоря испански, така че ще се водя по английските субтитри. По принцип превеждам бавно, ще ми отнеме няколко дни, а ако ми излезе неотложна работа - може и седмица, но субс ще има. Таймингът ще бъде за релийза от Замунда - El arbol de la sangre / The Tree of Blood (2018) 5.19 ГБ wink.gif
obscura
не знам защо не ми се публикува коментара... опитвам се да пиша за трети път, че опитах първо да го сваля от замунда, но не се получи, вися ми няколко дни и реших да го потърся другаде. Намерих го в Yts.mx в bluray 1080p, има си и субтитри на английски към този релийз, но май закъснях с отговора. И благодаря много за проявения интерес към филма! smile.gif
biatles
Цитат(obscura @ 16 Jan 2025, 06:50 PM) *
не знам защо не ми се публикува коментара... опитвам се да пиша за трети път, че опитах първо да го сваля от замунда, но не се получи, вися ми няколко дни и реших да го потърся другаде. Намерих го в Yts.mx в bluray 1080p, има си и субтитри на английски към този релийз, но май закъснях с отговора. И благодаря много за проявения интерес към филма! smile.gif

Аз в момента ъплоудвам торента от Замунда. Субтитрите са готови, снощи ги проверих за правописни грешни. Остава да изгледам филма от край до край, да се убедя, че не съм се оклецал някъде и утре, по някое време, ще ги кача в subsunacs.net. Най-вероятно следобяд. Бяхте прави, филмът е интересен.
obscura
Много се радвам! Благодаря!
biatles
Линк:

https://subsunacs.net/subtitles/The_Tree_of_Blood-155210/!

Приятно гледане. smile.gif
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.