Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: [100%] Speak No Evil (2024)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
HorrorFreak
Качени, по заявка на babibu
ЦЪК!!
thankyou
<#thank#>
babibu
Страхотно! Благодаря ти много!
HorrorFreak
Цитат(babibu @ 6 Oct 2024, 05:07 PM) *
Страхотно! Благодаря ти много!

Много ми се искаше, но няма да станат за днес.
Доста реплики с отвратителен тайминг.
Не случих на en subs... Нейсе, вече съм почти на половината - дано утре да съм готов smile.gif
babibu
Изобщо не се притеснявай! Когато стане, защото изисква време. Благодаря, че си се захванал с превода. Ще го очаквам, когато си готов! Успех!
HorrorFreak
Цитат(babibu @ 6 Oct 2024, 06:53 PM) *
Изобщо не се притеснявай! Когато стане, защото изисква време. Благодаря, че си се захванал с превода. Ще го очаквам, когато си готов! Успех!

Утре ги вадя, спирам за днес, че ми се привиждат букви вече w00t.gif . Някой пише ли El Hoyo 2? Да ги почвам след този, ако не?
babibu
Ама разбира се,нека остане и за днес, почивай,то не става веднага. Ще успееш! Имаш предвид The Platform 2? Видях,че е излязъл. Мисля, че никой не го превежда, щом си решил го хвани след този. Ще е чудесно да има и той добри букви от теб!!
HorrorFreak
Цитат(babibu @ 7 Oct 2024, 08:53 AM) *
Ама разбира се,нека остане и за днес, почивай,то не става веднага. Ще успееш! Имаш предвид The Platform 2? Видях,че е излязъл. Мисля, че никой не го превежда, щом си решил го хвани след този. Ще е чудесно да има и той добри букви от теб!!

Качвам ги... сега! Доста прегледи, доста редакции... дано съм се справил! Приятно гледане.
babibu
Изключително много ти благодаря!! Беше много бърз!
Даже не знам как да ти се отблагодаря! С кеф ще изгледам филма! The Platform 2 си започнал, похвално!! Пожелавам ти здраве и много преводи! До скоро!!
HorrorFreak
Цитат(babibu @ 8 Oct 2024, 12:14 AM) *
Изключително много ти благодаря!! Беше много бърз!
Даже не знам как да ти се отблагодаря! С кеф ще изгледам филма! The Platform 2 си започнал, похвално!! Пожелавам ти здраве и много преводи! До скоро!!

Можеше и по-добре, но... Който не си гледа филмите, с пълния превод, сам, навреме, качва бета материал, за съжаление.
Изпуснат субтитър на 50:15, доста възможности за оптимизация на текста, на много места. Обещавам да вложа повече усилия в следващите проекти! Cheers.
babibu
Изгледах филма и ми хареса много. Субтитрите са много добри! Благодаря от сърце!! Успех в бъдеще!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.