Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: X-files Субтитри За Липсващите Серии.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Sagitarius
Здравейте! От доста време търся всички субтитри за 9-те сезона на Досиетата Х, но някои от тях липсват. 215, 218-222 и други. Някой знае ли къде ги има. Защо хората превели следващите серии са пропуснали тези? Ако ги няма никъде имали възможност някой да ги довърши?
Мерси!
Cyber-a
i az iskam nqkoi da gi prevede ... tezi koito ti kaza
4x06 do kraq i
5x11 do kraq
tormentor
15-ти вече е преведен. 10ь dude clapping.gif

много му благодаря smile.gif
limonada00
Превел съм на 218 серия някаде около 35 %, обаче сега ме налегнаха некви изпити и малко съм го по зарязъл, ама се надявам че ако успея да ги взема ще мога да го по довърша. та мисълта ми беше който превежда субтитри да се мъчи на следващата серия, за да не става некво излишно напъване smile.gif). а между другото понеже много ме дразни тайминга на субтитрите го преправям за версията дето е качена на Аренабг. и може за другите да не съвпадне sad.gif(. защото ги нагласям така да се каже ръчно, ред по ред.

PS. Ако някой има много зор за 218 и може да я до преведе нека каже ще му дам тхт то докадето съм го превел!
limonada00
Е понапънах се и преведох 2х18 серия и сега се чудя 19 или 20. Ако някой я е започнал нека да каже pls. А дал съм я за качване серията. ако не я виждате си оставете emaila да ви я пратя на пощата!
tormentor
10x, мнооо 10х за 18 епизод.
Успех с 19, 20 и 21 :clap:
limonada00
еми на 19 съм на 75 % и може и да успея да го преведа до довечера smile.gif, ама предполагам че чак утре ще го качат.
limonada00
Вече са готови и на 19 серия субтитрите. Обаче за другите за сега нямам време sad.gif(. Ако някой друг се заеме ще е много добре. Но все пак нека да пусне едно съобщение да се знае че превежда!
neHCuoHEpa
едно огромно
БЛАГОДАРЯ

и това е малко....за жалост!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
няма те си напредстава колко много ви уважавам дори без да ви познавам!!!
имате един дълбог и искрен поклон от мен!!!
:3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v: :3_7_11v:
limonada00
Хора преведох и 20 серия, обаче нещо не стана много добър превода, надявам се да не се сърдите, обаче имаше неколко думи дето некак си неможах да намеря някой да ги преведе. ако някой успее може да ги редактира, оставил съм ги на англииски smile.gif. Еми това е ще се опитам да пробвам да преведа 21 серия. надявам се че ще стане малко по - бързо. smile.gif)

А и едно БЛАГОДАРСКо на този пичага дето преведе на четвърти сезон 6 и 7 серия.
limonada00
Вече е готова и 21 серия. И от тук на татъка става вече интересно smile.gif))
limonada00
В момента превеждам 10 серия на 4 сезон, и ако никой не се е заел с 8 или 9та ще се върна и на тях. Но все пак ако има още някой който да превежда няма да е зле smile.gif
limonada00
10 серия е готова, ще се пробвам и с 9та!
Ruseff
дайте линкове към субтитрите на английски от 4ти сезон да почна и аз да превеждам.
the_creator_pz
forom.com
Ruseff
pi4 tam ima samo 6, 7 ,8 i 9 sezoni
are ako nqkoi naistina znae kade ima takiva subtitri da mi dada link za 4ti sezon
Ruseff
почнах превода на 4х11 - готов е
почвам 4х12 - готово
почвам 4х13
Ruseff
има малък проблем.. имената на субтитрите не съвпадат с имената на филмите от http://forums.fenbg.com/viewtopic.php?t=56376 и затова ще ге кръщавам (преведените субтитри) като филмите, зада няма объркване
cheffo
Защо спряха да се правят субтитри точно като останаха толкова малко серии за превеждане?

сезон 4 липсват от 13 до 20 включително
сезон 5 липсват от 11 до 20 включително

Никой ли не ги превежда в момента?
petst
Да аз искам да питам за тези оставащите субове. Все пак са останали доста малко, никой ли в момента не ги превежда? Ех ако разбирах английски:-))) Айде момчета и момичета то нищо не остана и най-накрая да се откажем:-(((
ivo098
Цитат(cheffo @ 6 Sep 2005, 11:35 AM)
Защо спряха да се правят субтитри точно като останаха толкова малко серии за превеждане?

сезон 4 липсват от 13 до 20 включително
сезон 5 липсват от 11 до 20 включително

Никой ли не ги превежда в момента?
*

дам и аз стигнах до 4х15 и сега няма субтитри и не мога да продължа да гледам..
myrri_2003
A moje li nqkoi da mi kaje kade ima vtorata chast ot seriite na 2-ri sezon na dosietata X? Tarsia tezi sled 11. Ako moje kajete kade da tarsq i ako moje da ne e torrent, 4e ne ia uvajavam mnogo tazi tehnologia.
dicanio
arenabg.com ж каталога.там ги има всичките сезони.аз преди веме ги бях започвал ама тогава имаше само до 2ри сезон суб.са мисля да почвам пак :clap:
bulfan
hora weliki ste s tiqa subs!!!!!!!
pirocorp
а за 2x04-2x07 има ли някъде субс
Sagitarius
Здравейте! Аз така и не можах да разбера къде са качени субтитрите за серии 419 и 420. На http://subsunacs.net/ не ми ги показва. Ако някой ги има не е лошо да ги качи.
;-)

П.С. Добре, бе хора, дайте някакъв отговор, та ако никъде ги няма, да не чакам излишно.
remika
Качил съм субтитрите на The X-Files 4x19 - Synchrony.

В момента превеждам The X-Files 4x20 - Small Potatoes 100 %
следете поста....... huh.gif
remika
Готово!
Enjoy! :59:
Hai4o
Цитат(pirocorp @ 8 Dec 2005, 10:52 AM)
а за 2x04-2x07 има ли някъде субс
*

И аз това се питам. Даже и епизоди от 1 до 3 се разминават доста sad.gif
pirocorp
Hai4o пробвай тези на мен ми свършиха работа
Тук
А за тази версия на x-files субтитрите пасват идеално smile.gif
PREDICT
kak e????
rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
sashoeee
Хора защо така стана с тоя 5 ти сезон sad.gif

сезон 5 липсват от 19 и 20

вси4ко друго си има субтитри sad.gif
The-Slugi
Мухахаха САБ РОКЗ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.