Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Поправка на вече качени субтитри
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
green_pigeon
Здравейте!

От известно време качвам в този сайт субтитри за Red Dwarf. Преди това не съм превеждала други субтититри.
Интересува ме мога ли да редактирам субтитри, които вече съм качила в сайта?

В конкретния случай искам само да променя името на субтитрите, защото съм пропуснала да сложа тире между името на сериала и епизода (Red Dwarf 03x01) и при търсене не излизат хронологично.
Но освен това смятам след време да редактирам и субтитрите за 11ти сезон, които съм качила, защото вобще не съм доволна от тях. Мога ли след като ги редактирам, да ги кача на мястото на предишните?

Благодаря!
haskotoo
Здравей. Нямаш права нито да редактираш описанието на вече качени субтитри, нито да подменяш архив. За целта е нужно да се свържеш с администратора на сайта.

Поздрави!
green_pigeon
Сигурно е много глупав въпрос, но как да се свържа с администратора?

Цитат(haskotoo @ 27 May 2019, 06:49 PM) *
Здравей. Нямаш права нито да редактираш описанието на вече качени субтитри, нито да подменяш архив. За целта е нужно да се свържеш с администратора на сайта.

Поздрави!

kolesniza
За да подмениш вече качен от теб архив с редактиран такъв, просто качваш новия архив със същото заглавие като стария, но в полето
"Име на филма" добавяш на латиница нещо от сорта на "ZA PODMIANA NA ARHIV"
(Примерно: "Име на филма: Red Dwarf - 11x02 - ZA PODMIANA NA ARHIV")
Този метод върши работа и при сгрешено/ново описание.
(Пък може и да стане и при объркано заглавие?)

Иначе за да се свържеш с админа/модераторите: https://subsunacs.net/ib/index.php?act=Stat...mp;CODE=leaders
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.