Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: White Boy Rick / Хлапето Рик (2018)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
babibu
Режисьор : Йън Деманж

## В ролите : Матю Макконъхи, Дженифър Джейсън Лий, Еди Марсан, Пайпър Лори, Брус Дърн, Рори Кокрън, Бел Паули, Ричи Мерит и др.

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 111 минути

## Резюме : Историята на тийнейджъра Ричард Уърши мл., известен като "бялото момче Рик", който през 80-те години става най-младият информатор на ФБР в историята - само на 14-годишна възраст.

Когато става на 17 години и повече не е нужен на ФБР, той самият започва да продава кокаин и през 1987 г. е арестуван за притежание на 8 килограма. Получава доживотна присъда. 30 години по-късно, на 14 юли 2017 г., комисия в Мичиган разрешава да бъде освободен. Рики Уърши (в ролята - Ричи Мерит) е най-дълго лежалият в историята на щата непълнолетен престъпник за ненасилствено престъпление.

СРОК : 15 дни
thankyou
<#thank#>
stan_ski
Аз го бях почнал, до 16-та минута съм го превел. Сега видях, че си го подхванал и ще го спра. Успех!!!
babibu
Филмът е преведен от друг потребител от сайта с мое съгласие, за което му благодаря сърдечно! Моля, някой от админите да премахне темата, тъй като са готови на 100%. Благодаря!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.