Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблеми
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
puzek
Ще поясня моята гледна точка...
Почти всички сайтове, било торент-тракери,било суб сайтове и т.н. са създадени с една единствена цел...за развлечение и приятно прекарване на свободното време.
Екипите към тях са сформирани с цел да се контролират нещата за да няма аномалии, ексцесии и "забавата" да не ескалира в неприязън и конфронтация!(Друг е въпросът че поради липса на свестни кадри в екипите влизат и всякакви "псевдоразбирачи")
Най гадното е, когато хора които отдават всичко от себе си за тая идея, се сдъвчат помежду си!
А още по гадно е имбецилите в нета да се наслаждават на това!
Bad_Nick
Смятам, че през последната седмица изложи ясно възгледите си по тези теми в чата.
Естествено, имаш правото да ги коментираш и във форума. Никой няма да те спре.

Имам само една бележка по твоя пост. Всички модератори в унакс са и преводачи, а аз не допускам когото и да било да обижда преводачите.
Но понеже си формирал поста си по този начин и не се отнася конкретно за нашия сайт, ще се направя на разсеян.

Още една бележка. Торент сайтовете и субс сайтовете са създадени с малко по-друга цел от развлечение само. Към тях си има форуми, разделите в които които са специализирани, но има и спам раздели, като този, в който пишеш сега. Знам, че си наясно с това. Просто държа да го уточня, за да не го прочете някой, който не е наясно и да си направи грешни изводи, че може да спами навсякъде smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.