Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Operation Chromite
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kikodraka

Операция "Хромит":
Битката за Инчон

Жанр:
Екшън, драма, военен

Година:
2016

Режисьор:
Джон Лий

Участват:
Джун Дже Ли, Бом Су Ли, Лиъм Нийсън, Матю Д'Арси, Шон Дюлейк, Джъстин Ръпъл и др.

Държава:
Южна Корея

Времетраене:
111 минути

Резюме:
Лятото на 1950 г. Самият разгар на Корейската война. Армията на Севера нахлува през границата, превзема Сеул и избутва останките от южнокорейските войски и силите на ООН извън Пусанския периметър. 95% от полуострова вече принадлежи на войниците на Ким Ир Сен, но в Пусан пристига 70-годишният генерал на САЩ, Дъглас Макартър (Лиам Нийсън), упълномощен от органите на ООН за провеждане на наземни операции. Макартър разработва отчаян план (операция 'Хромит'), съгласно който, южнокорейските и американските морски пехотинци трябва да се приземят в тила на противника и да внесат прелом в хода на войната. В центъра на сюжета на тази картина е историята на предшестващия десант на разузнавателната операция «X-Ray», целта на която била известна единствено на генерал Макартър и осем южнокорейски офицери. "Аз съм наясно, че шансовете за успех в Инчон са 1 към 5000, заявил Макартър, но няма да се откажа. Ще се промъкнем в Инчон, и ще ги разбием."

Релийз:
BluRay

Прогрес:
100%

Срок:
Готови!
thankyou
<#thank#>
Geronimo88
Кикодрака и военен филм, военен филм и Кикодрака... (протъркване на очи) smile.gif
Лек превод, Марти.
kikodraka
Цитат(Geronimo88 @ 18 Feb 2017, 12:43 PM) *
Кикодрака и военен филм, военен филм и Кикодрака... (протъркване на очи) smile.gif
Лек превод, Марти.

Благодаря!
Трябва да има нови предизвикателства. Всъщност най-трудното е корейските наименования. Дано специалистите по корейските въпроси не ми се сърдят много, ако направя пропуск. Подчертавам, че правя превода по английски субтитри (не знам грам корейски) и не знам колко точно отговарят на действителността. Рипнати са от блурей, тъй че би трябвало да са акуратни. Относно пропагандата, около която се шуми, не бих могъл да коментирам, аз съм просто преводач. smile.gif

ПП: Ако някой чака Rampage 3, обещавам, че следващият ще е той. laugh1.gif (там пропагандата е брутална!)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.