Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Baked In Brooklyn
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kikodraka

Напушени в Бруклин

Жанр:
Комедия, драма, романтичен

Година:
2016

Режисьор:
Рори Руни

Участват:
Александра Дадарио, Джош Бренър, Тод Бартълс, Линдзи Броуд и др.

Държава:
САЩ

Времетраене:
86 минути

Резюме:
Млад мъж решава да продава трева, след като бива уволнен от досегашната си работа. Нещата излизат от контрол, когато същината на бизнеса и обхваналата го параноя взимат превес.

Релийз:
BluRay

Прогрес:
100%

Срок:
Преди всемирния зомби апокалипсис!
EDIT: Готови!
thankyou
<#thank#>
kolesniza
Съжалявам, но не успя да спазиш срока. Всемирният "Зомби Апокалипсис" вече е факт! biggrin.gif
kikodraka
Цитат(kolesniza @ 28 Dec 2016, 07:40 PM) *
Съжалявам, но не успя да спазиш срока. Всемирният "Зомби Апокалипсис" вече е факт! biggrin.gif

Говорех за онзи Зомби апокалипсис след Иноземната инвазия и преди Второто пришествие. laugh1.gif

С други думи - ще го бъде все някога.
kolesniza
Цитат(kikodraka @ 29 Dec 2016, 02:47 PM) *
С други думи - ще го бъде все някога.

За теб "Преди всемирния зомби апокалипсис!" означава "все някога", но за някой, който току-що е завършил филм със сюжет и заглавие " Зомби Апокалипсис", написаното е свързано с точно определена дата (29.12.2016). Тоест за мен не си спазил срока. dry.gif
Нищо, простено ти е, защото съкрати списъка ми с още един филм. Ако продължаваш да ми "крадеш" филмите, ще ме оставиш без "работа". laugh1.gif
kikodraka
Цитат(kolesniza @ 30 Dec 2016, 09:23 AM) *
Ако продължаваш да ми "крадеш" филмите, ще ме оставиш без "работа". laugh1.gif

Ами нали и аз трябва да се отчитам с нещо понякога. hmm.gif
Пък и нали каза, че филмите без превод се множат аритметично и геометрично, тъй че работа ще имаш. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.