Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Boy
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kikodraka

Момчето

Жанр:
Ужаси, трилър

Година:
2016

Режисьор:
Уилям Брент Бел

Участват:
Бен Робсън, Лорън Коен, Рупърт Евънс, Джим Нортън, Джеймс Ръсел, Диана Хардкасъл и др.

Държава:
САЩ, Китай, Канада

Времетраене:
97 минути

Резюме:
Американска бавачка е шокирана, че момчето на новото й английско семейство е всъщност кукла с човешки размер. След като тя нарушава списък със строги правила, смущаващи събития я карат да вярва, че куклата е наистина жива.

Релийз:
BluRay

Прогрес:
100%

Срок:
Готови!
Danskrastev
При положение, че има превод няма смисъл има и други интересни филми от жанра дори от преди години, но ти си знаеш.
kia1964
Щом е преценил, че трябва да го преведе, значи има смисъл.
Достойно за уважение начинание. Благодаря!
kikodraka
Цитат(Danskrastev @ 18 Jun 2016, 09:08 AM) *
При положение, че има превод няма смисъл има и други интересни филми от жанра дори от преди години, но ти си знаеш.

Пределно ясно ми е, че за теб няма смисъл, обаче за мен има. Хората, които разбират от качество на субтитрите знаят за какво говоря и ще оценят това, което се опитвам да направя. Пък и тук всеки е свободен да превежда това, което му харесва, не е ли така? Изчакал съм достатъчно време, за да си събереш бройките тегления и положителните коментари и оценки на нетърпеливите потребители, ако в това е проблема.

ПП: Използвай програми за правопис и пунктуация и прочети как се прави техническа редакция и може би тогава няма да има дублирания от моя страна. Преводите ти не са лоши, но това, че не ги обработваш е един голям минус. Просто ти давам безплатен съвет, не е задължително да го приемеш. Със здраве и повече позитивизъм. wink.gif
thankyou
<#thank#>
Phoenix
Давай, Кико, има зрители. wink.gif
dRaKuLcHo
Кико аз ще съм ти много благодарен за превода на филма The Conjuring 2 smile.gif
kikodraka
Цитат(dRaKuLcHo @ 18 Jun 2016, 06:36 PM) *
Кико аз ще съм ти много благодарен за превода на филма The Conjuring 2 smile.gif

Превод ще има, но след като се появят релийзи с гледаемо качество. Човек не бива да си губи удоволствието от филма на HD-TS. Обявил съм го за тези, които желаят някакво качество (според възможностите ми) и които могат и искат да чакат. wink.gif
dRaKuLcHo
Да аз ще чакам с хубаво качество естествено smile.gif
kikodraka
Цитат(dRaKuLcHo @ 18 Jun 2016, 06:36 PM) *

В Саб са го започнали и смятам, че ще направят достоен превод, така че официално се отказвам от този филм. wink.gif

Next, please! biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.