Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Fifth Wave (2016)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle

The Fifth Wave 2016

Режисьор: Джей Блейксън

Участват: Рон Ливингстън, Тони Револори, Ник Робинсън, Майка Монро, Лив Шрайбер, Клои Грейс Мориц, Алекс Рои, Маги Сиф, Закари Артър и други

Държава: САЩ

Година: 2016

Жанр : Фантастика, Екшън

IMDB

Клои Грейс Мориц е в ролята на Кейси Съливан – млада жена, която е преживяла четири предишни вълни на извънземни атаки срещу земята, които са превърнали планетата ни в мрачно място.

Сред него бродят извънземни, които имат способността да се въплъщават в хора и да нападат останалите, за ни изтребят до крак. Кейси все още се надява, че има шанс да открие и спаси малкото си братче и тръгва на опасна мисия. Когато се запознава с Ивън Уокър (Алекс Роу), тя решава, че може би той ще може да й помогне. Но големият въпрос е дали може да му се довери.

Сами ще преборим извънземните този път. biggrin.gif

В процес на пришествие... до седмица.

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
parler
Усещам, че тази вечер ще се гледа smile.gif
hitzata
Уви, дори да е така, аз ще чакам БР... Жалко, че техническите проблеми ме спряха да се включа, макар и да се бях засилил и аз да го правя, техниката "ме уби" :/ Клои и Том Харди са ми слабост smile.gif
E-Tle
Филмът е преведен!

Наистина хубаво филмче се е получило, но препоръчвам да се изчака по-добър релийз, че тук е бой на негри в тъмна нощ на повечето места. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.