Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ashby (2015)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
hitzata

Ashby 2015

Режисьор : Тони Макнамара

Участват : Мики Рурк, Закари Нейтън, Кевин Дън, Сара Силверман, Ема Робъртс, Нат Улф, Майкъл Лърнър, Адам Алдеркс и др.

Държава : САЩ

Година : 2015

Жанр : Комедия, Драма, Романтичен

Гимназистът Ед Уолис се сприятелява с Ашби, пенсиониран ЦРУ убиец, на който му остават само няколко месеца живот.

Превод :

hitzata

Срок: Готови

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
dRaKuLcHo
hitza извинявай за забележката,но линка към IMDB и към youtube са за друг филм wink.gif
hitzata
Мдам, който не работи, той не греши wink.gif Мерси, оправени са.
ozzy1
Хица, за теб едно денонощие 48 часа ли е? Или се заформя стачка някаква.
Очакваш потребителите за лазят в краката ти ли? Благодарско за такъв превод angry.gif

пп. Причините може да са много, но нали затова си отворил и тази тема?!
E-Tle
Оставете колегата да си преведе филма на спокойствие. tongue.gif
hitzata
Озка, от теб не го очаквах. Винаги, когато съм те попитал нещо, ти ми отговаряш нападателно и на въпреки, та не съм много учуден. Първи ще сложа клишето, че това е ХОБИ и се извинявам искрено и лично на всички, които търсят грешната запетая, че съм приоритизирал личния си живот пред тях. Благодарение на нападката ти, срока става "Неуточнен", а оттам насетне вие си гледайте с преводите на дамебра и прочее аматьори, които разучават как се ползва гугъл преводач. Оп, вие приятели ли бяхте, Паве? smile.gif Всичко е в най-добрият приятелски тон. Мир да има. Преводът ще е готов, когато стане. smile.gif
m00n
Озкъ, хицата ша напраЙ една касичкЪ и да ръсите в нея, когато имате зорец за нЕкой филмец. Инак нали знаЙте кИде го клъвка петльо. laugh1.gif
kia1964
m00n, лично аз ще си изчакам превода. Уточнен - неуточнен, майната му.
И касичка няма да ползвам.
Нетърпеливите, които работят за грешното самочувствие на грешни хора, да си берат гайлето. cool.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.