Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Intersections / Точка На Пресичане
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kotaraka_eek

Описание: Джейми Александър изпълнява ролята на млада жена, която заедно със своя съпруг е на почивка в Мароко. Двамата се наслаждават на ваканцията, но това което мъжа не знае е, че на пръв поглед вярната му съпруга всъщност е изготвила план за неговото убийство в който участва и нейния любовник. Но нищо не протича според очакванията и скоро двамата мъже се оказват в центъра на тежък пътен инцидент на отдалечен остров.Те успяват да се измъкнат от мястото на катастрофата само за да попаднат на група от оцелели сред които са издирван контрабандист, полицай под прикритие, похитител, бебе и австралийски гражданин в безсъзнание.Заедно, оцелелите от тежкия инцидент тръгват на дълго пътуване към спасението по време на което се разкриват истини, самоличности и скрити намерения. Напрегната кулминация на историята се случва на един от най-големите открити пазари в северния марокански град Танжер.

Режисьор: Дейвид Маркони

Актьорски състав: Мари-Жозе Кроз, Габриела Райт, Карлос Леал, Рошди Зем, Франк Грило, Чарли Беули, Джейми Александър, Муса Маскри

CINEFISH

IMDB

Инфо: Има някакъв превод на филма, който не знам как е, но пише, че е трагичен. Потвърждава го и заявката тук. Заемам се да направя кадърен до колко мога. smile.gif

СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
kotaraka_eek
Да кажа и тук все пак. Някой ако знае къде са английските субтитри които е превел гугъл нека свирне. Има диалог между араби или де да знам какви са, и излизат пълни глупости. На английски като са се чува какво казват, ама арабски не разбирам и ще стане малко преразказ по картинка. Мерси.

Много съм рус. Тези, които намерих са само за арабските реплики, затова са 130 реда. Ще се справя начи.
just_sisi
Цитат(kotaraka_eek @ 17 Mar 2014, 09:58 PM) *
Да кажа и тук все пак. Някой ако знае къде са английските субтитри които е превел гугъл нека свирне. Има диалог между араби или де да знам какви са, и излизат пълни глупости. На английски като са се чува какво казват, ама арабски не разбирам и ще стане малко преразказ по картинка. Мерси.

Много съм рус. Тези, които намерих са само за арабските реплики, затова са 130 реда. Ще се справя начи.

хаахха шматка smile.gif
cron1
Благодаря за превода, но нещо изобщо не се връзва с тази версия която имам аз - Intersections (2013) EXTENDED BluRay 720p 800 MB Ganool.mkv??? Може би защото е Extended? Бихте ли направили редакция на субтитрите за тази версия - тя е със супер качество и минимален размер? smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.