Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 300: Rise of an Empire (2014)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Phoenix

300: Rise of an Empire 2014

Режисьор: Ноам Мъро

Участват: актьори

Държава: САЩ

Година: 2014

Жанр : Драма, Исторически, Екшън

IMDB

Новият филм, продължение на блокбъстъра „300” е създаден въз основа на последния графичен роман на Франк Милър, „Ксеркс”. Бойното поле в тази глава на сагата е в морето. Действието, издържано в зрелищния стил на „300” разказва за опита на гръцкия генерал Темистокъл да обедини всички гърци и да ги поведе в битка, която ще промени изхода на войната. В „300: Възходът на една империя” Темистокъл се изправя срещу огромната персийска армия, водена от обожествения Ксеркс и Артемизия, отмъстителната предводителка на персийския флот.

Резюме - cinefish

С У Б Т И Т Р И

В превода ще се намеси с решителна помощ E-Tle™ рамо до рамо с мен и елинските братя. smile.gif

Работно издание: CAM

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
E-Tle
Забавлява ме дебилният напукизъм на някои хора. Дотолкова, че ми иде да преведа някой хомо розов филм, че барем, докато го дублира, да се самоосъзнае и припознае. Гевреци, какво да ги правиш... biggrin.gif

ПП Очевидно в интернет пространството си има екосистема за системни плагиати. поЗдрави!
Planet_Rocker@or*Die
Някой дали би бил така добър да каже дали си заслужава да се гледа на кино или не е толкова мощен като първата част? smile.gif
Phoenix
Един ще каже "да", друг ще каже "не". Нали знаеш как е - всеки с вкуса си. Някои очакват от него едва ли не документален исторически филм и са разочаровани, но забравят, че все пак е игрален и като такъв има и елемент художествена интерпретация, продиктувана от сценария. Без да давам конкретни спойлери, до първата половина действието се развива паралелно на събитията от първия филм, а във втората част се разглеждат събития след това. Има и някои плоски моменти във филма, все пак е хамерикански. Лично на мен ми хареса и като цяло си заслужава гледането на кино - впечатляващо 3D и епосът и стилът са подобни на първата част. Ако тя ти е харесала, вероятно и продължението ще ти хареса. smile.gif
Planet_Rocker@or*Die
Мерси за изчерпателния отговор. Напълно съм съгласен с теб. Наистина 3D ефектите бяха добре изпипани, заслужаваха си 8-те евро.
Но за момента първата част остава най-силна (за мен).
Съмнява ме, че ще има и трета... много така никъде свърши... smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.