As the Light Goes Out
С угасване на светлината
Жанр: Екшън, Драма
Година: 2014
Режисьор: Дерек Куок
Участват: Никълъс Дзе, Шон Юе, Симон Ям, Ху Дзюн, Уилиям Чан, Анди Он, Бай Бин и др., епизодични роли на Джаки Чан, Андрю Лау, Сю Ям-ям
Държава: Хонг Конг, Китай
Времетраене: 115 минути (FPS24)
Език на филма: кантонски (оригиналният език), мандарин (дублаж)
Премиера в Хонг Конг: 02.01
Премиера в Китай: 03.01
Резюме: Действието се върти около голям пожар в склад за алкохол, който се разпространява към близка електроцентрала, работеща с газ и заплашва да прекъсне захранването на Хонг Конг, но ядро на историята са политическите борби, съперничества и недоверие между пожарникарите в хонгконгския участък "Пилар Пойнт". Джаки Чан се мярка в малка роля за 30-40 секунди на 7-8 минута, като моторист, но всъщност е част от реклама във филма
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt3414954/
Youtube Trailers:
- http://www.youtube.com/watch?v=dV7DnpXRE6g
ВАЖНО! Написано на 14.07.2015, 21:37. Тази тема е много стара вече и стоеше на ниво отпреди да преведа филма. Той е преведен отдавна, затова почистих старата информация от първи пост. Доколкото разбрах, форумът няма да се върне до състоянието си от 11-12.07.2015, а ще остане на ниво юни 2014, но субтитрите ще се върнат. Това значи, че всички теми, които съм пускал в раздел В ПРОГРЕС (и после са се премествали в раздел СУБТИТРИ) са изчезнали завинаги - Expendables 3, Dragon Blade, други май нямам, но филмите по тях са вече преведени и от една страна е безмислено да връщам темите, защото тези в раздел В ПРОГРЕС са временни по принцип, а от друга е голям багер да ги връщам с всички тагчета, цветчета и стара информация кое копие е първо, второ, пълно и т.н., при условие, че вече са излезли официални копия, затова няма и да ги възкресявам. Именно с такава цел имам ГЕНЕРАЛНИ ТЕМИ в раздел ФИЛМОГРАФИИ за Джаки, Джет и т.н., където само резюмирано съм описал нещата за всеки филм, без подробности. Те са живи, но също са на ниво юли или дори януари 2014 и ще ги ъпдейтна, но първо ще изчакам да видя, че всичките суби са се върнали... още ден-два, надявам се...
Прогрес: виж горния червен надпис