Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Percy Jackson: Sea of Monsters
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kotaraka_eek

Режисьор Тор Фродентал

Сценаристи Марк Гугенхайм и Рик Риърдън

В ролите Логан Лърман, Александра Дадарио, Брандън Т. Джаксън

Описание: (Преписах го, защото ми хареса)
Логан Лърман се завръща за втори път в образа на младия полубог Пърси Джаксън, който заедно с приятелите си Анабет и Гроувър е изправен пред най-сериозното изпитание досега - а именно да спаси целия свят от унищожение. За да изпълнят мисията си Пърси, Анабет и Гроувър се впускат в необикновено пътешествие в търсене на митичното Златно руно, което притежава силата да опази човечеството и да осигури по-спокойно бъдеще на лагера за полубогове “Half-Blood”.

Но задачата се оказва по-трудна от очакваното и Пърси е принуден да премине през мистериозните и зловещи води на Морето на чудовищата, което е познато в човешкия свят като Бермудския триъгълник. Времето изтича и преди да се доберат до Златното руно Пърси и приятелите му ще трябва да се преборят с ужасяващи водни същества, армия от зомбита и могъщия Кронос.

IMDB

CINEFISH

Ето и готовите субтитри
thankyou
<#thank#>
cerber666
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/...-of-monsters-en

надявам се да помогна с тези
kotaraka_eek
Мерси. Но останаха 30 минути или 300 реда. И няколко часа редакции и донагласяване.
Не искам да бързам, но мисля, че ще ги преборя много късно тази вечер. clapping.gif
parler
Недей много да "лопаш" кое до къде е и колко време остава, защото истинската конкуренция е по-скоро в този форум, от колкото в техния и само чака да докопа информация за прогреса. smile.gif
ПС: Чакам с нетърпение субтитрите ти!
kotaraka_eek
Това не го разбрах точно. Но мерси все пак. rolleyes.gif
masstera
Здравей ! Извинявай за въпроса ама субтитрите ще можеш ли да ги направиш тая вечер или не ? Просто искам да знам дали да ги чакам няма значение до колко.. Иначе много ти благодаря за субтитрите wink.gif))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.