Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Inescapable / Неизбежното (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Morris

## Режисьор: Руба Нада

## В ролите: Джошуа Джаксън, Александър Сидиг, Мариса Томей, Одед Фер, Саад Сидикуи, Бони Ли Боуман и др.

## IMDb: Линк

## Trailer: Youtube

## Държава: Канада, ЮАР

## Жанр: Драма, Мистерия, Романтичен

## Език: Английски, Арабски

## Година: 2012

## Времетраене: 93 мин.

## Резюме: По време на един обикновен следобед, след поредния тежък работен ден, Адиб с ужас научава, че най-голямата му дъщеря Муна е изчезнала без никаква следа в Дамаск. Сега Адиб, който не е бил в Сирия от тридесет години, е принуден да се завърне отново в страната и да се изправи срещу тайните от своето минало, които се оказват единствения начин за него да открие изчезналата си дъщеря. Въпросите се трупат с всеки изминал час и Адиб разбира, че не разполага с много време за да открие Муна. ”Неизбежното” е трилър за отчаяното търсене на един обикновен баща и хаоса в Близкия Изток, който оказва влияние на всички жители в този район.

## Релийз: Inescapable.2012.480p.BRRip.XviD-DiN

## Субтитри: СВАЛИ
thankyou
<#thank#>
Morris
На няколко места има реплики на арабски и имам нужда от помощ, тъй като не са преведени на нито един от няколкото езика, на които проверих. Не са толкова много, но ако някой има желание и познания, може да ми пише, за да ми помогне, иначе ще ги пусна без тях.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.