Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hansel and Gretel get Baked
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Geronimo88

ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ СЕ НАПУШВАТ

Жанр : Комедия / Ужаси

Режисьор : Дуейн Джърни

В ролите : Лара Флин Бойл, Майкъл Уелш, Локлин Манро, Моли С. Куин, Еди Мартин

Държава : САЩ

Година : 2013

Времетраене : 100 минути

Резюме
Жестока вещица, живееща в предградието на голям град, примамва в дома си нищо неподозиращи тийнейджъри
и по-късно ги убива и изяжда, за да запази своята младост. Благодарение на техниките си,
включващи и използването на специална смес от наркотици, тя винаги успява да привлече голям брой жертви,
които да гарантират запазването на добрата й външност. Единствените хора,
които могат да спрат убийствата, са млади брат и сестра, които живеят в близост до нейната къща.

По субтитрите ще работят

DaryG и Geronimo88

<<< UNACS TEAM >>>

СУБТИТРИ

Приятно гледане.

thankyou
<#thank#>
E-Tle
Миналата година две снежанки имаше, този година се повтаря модата. Да видим и този вариант с дъщерята на Касъл. smile.gif
Phoenix
Явно свободните съчинения са любимо упражнение по литература на холивудските сценаристи. Hansel and Gretel (Which Hunters, Warriors of Witchcraft and then get baked), Jack The Giant Slayer ( and Killer) biggrin.gif

На преводача - успех!
DaryG
В началото си мислих, че ще е пародия от типа на страшните филми, после, че ще е нравоучителна история за вредата от марихуаната, а накрая... просто престанах да мисля. Не е велико произведение на филмовото изкуство, но не мисля, че е пълна загуба на времето smile.gif На мен ми беше приятно.
Благодаря за Джеронимо за приятната съвместна работа drinks.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.