Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Assault on Wall Street / Нападение над Уолстрийт
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
instinct
Assault on Wall Street / Нападение над Уолстрийт (2013)

Джим е обикновен жител на Ню Йорк със спокойно ежедневие, доходна работа и любяща съпруга.
Всичко се променя внезапно - при финансовия срив той губи първо всички свои спестявания,
а след това - и всичко, което има. Разгневен, Джим тръгва на отмъщение за своя унищожен живот.

(Нещо средно между "V for Vendetta" и Октай Енимехмедов. Браво на Уве Бол) rock.gif

Линк към IMDB
(rated R for strong violence and pervasive language)

Субтитрите са за релийза Assault.on.Wall.Street.2013.HDRip.XviD-S4A, който посмачках до .mp4 с размер 400 МВ.

Справка от MediaInfo:
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : Main@L3.0
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 1h 38mn
    Duration_FirstFrame : -42ms
    Bit rate : 420 Kbps
    Width : 640 pixels
    Height : 352 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Variable
    Frame rate : 23.976 fps
    Minimum frame rate : 11.988 fps
    Maximum frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.078
    Stream size : 296 MiB (76%)
    Writing library : x264 core 112 r1834 a51816a
Готов, приятно гледане!
thankyou
<#thank#>
instinct
Напъните ми завършиха с успех laugh1.gif
Закачам резултата след мнението.

Отчет за който ще ги преглежда:
макс 15 символа / сек (убеден!)
макс 39 символа на ред в двуредов (май около 16 случая),
5-6 кратки субтитри с дължина под 1,5 сек
минимални паузи между титрите - 0,1 сек
няма едноредови с над 26 символа

Субтитрите са готови и качени.
Темата е за триене.
Много благодаря за съдействието!!
фишер
176 грешки намери уоркшопа
След бързи корекции с нея, останаха 68
За други въпроси на лс
instinct
Цитат(фишер @ 4 Jun 2013, 04:38 PM) *
176 грешки намери уоркшопа
След бързи корекции с нея, останаха 68
Ето според мен аз как ги завърших:
Нито един субтитър с над 15 символа / сек (за мен това беше най-важното)
1 забранен символ - "@" в моя мейл от последния субтитър.
6 субтитъра с над 38 символа/ред.
14 субтитъра под 1,5 сек. - като вместо да спазвам сляпо правилото за минимално време, гледам субтитърът да изчезва при смяната на кадрите; филмите са за гледане, не за четене.
176-21=155. Кои са / какви са останалите грешки?
И цъкни един скрийншот с твоите настройки, моля.

Цитат(фишер @ 4 Jun 2013, 04:38 PM) *
За други въпроси на лс
Отговор на ЛС - само при въпрос на ЛС. При въпрос в темата - отговор в темата.

Чакам мнения на всеки доволен или недотам (или хич) wink.gif
instinct
фишер, ще дойдеш ли да кажеш къде си видял 176 грешки?
Или дойде да се из@каш и излезе?!
фишер
Просто ти казвам тайминга не ти е наред. Пък друго не съм и гледал.
instinct
Цитат(фишер @ 6 Jun 2013, 03:50 PM) *
Просто ти казвам тайминга не ти е наред. Пък друго не съм и гледал.

А аз ти казвам, че всичко ми е наред. На документалните пускам интервали от поне 0,200 сек, но това е екшън - има диалози (не монолог), да не говорим, че има и действие, което трябва да се гледа (което е целта на филма, нали).

Другото, което ти казвам, е преди да правиш констатации, да премислиш повечко детайлите. Беше достатъчно да пишеш, че има 150 интервала, по-кратки от 0,200 сек, което според теб е грешка. А според мен не е.

Помолих те за скрийншот с настройките на твоята SW - чувай, х*йо... smoke.gif

Иначе на поведението на политиците всички сме се нагледали - идва някой, изцвъква нещо неясно и хлъзгаво и айде. Нищо градивно, ама карай, сеир да става.

ПП: А като не си гледал друго, що не го написа в първото си мнение, а дойде да го смотолевиш сега?
ПП2: Държа да кажа, че мога да съм изключително голям критикар; няма значение, че тук съм едва от близо 2 седмици.
Критика търпя и понасям много, но само ако е аргументирана. Нека "She's a witch" да си остане в Средновековието excl.gif
фишер
Питай ги от унакс тима за грешките, те ще ти ги кажат. Не сме дошли да се караме. Много навътре го взимаш това. Всичко е фрий, така че споко
instinct
А ти пита ли "унакс тийма" дали това са грешки?! Ако си питал, защо не ги посочи?!
Ако някой от екипа коригира титрите (с мотива защо), ще приема и ще се поуча. Но никой дори не е коментирал.
И дали някой от "унакс тийма" идва и казва "имаш едиколко си грешки", без да каже какви точно? За мен това е незряло и е аналог на "She's a witch" от горното ми мнение. Показателно е колко хора оставят своята индивидуална преценка на "авторитети" (не само по този въпрос, а въобще).
Правилата са нещо, към което да се придържаме, но не сляпо - затова имаме глави на раменете.
Не се караме - изясняваме целта на първото ти изказване в темата. Разбрах, че за теб е нормално да си безпочвен критикар, на когото са ти виновни другите, които не спазвали сляпо правилата, а ти си убеден че си прав, защото дори да не е по-добре, няма да излезеш от чуждите коловози excl.gif
Колко навътре вземам нещата съм обяснил в ПП2 на горния си коментар. Така няма да стигнеш до основата - поне да допуснеш, че не си прав (ама как да не си, нали спазваш правилата...). Аз го допускам и все още си чакам аргумент с кое и защо не съм прав, но засега такъв няма.
Фрий или не, мотивацията винаги е еднаква поне при мен. Моето удовлетворение не се замества от придобивки.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.