Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Молба за помощ
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
yvetted
Здравейте, колеги. Предполагам, повечето от вас знаят коя съм, за тези, които не знаят - преводач и модератор от subs.sab.bz съм. Пускам темата и тук по предложение на Пандора, за което много й благодаря. Защото независимо от противоречията между сайтовете, преди всичко сме хора.

Ще копирам директно поста си от другия форум.

Цитат(yvetted @ May 18 2013, 04:37 PM) *
Уважаеми съфорумници, семействата на двама наши колеги имат нужда от помощта ни. Сега е времето да докажем, че сме хора и че сме способни да помогнем един на друг.
Разкрили сме сметка в Първа инвестиционна банка.

Бедите, които са сполетели тези две семейства могат да се случат на всеки от нас. Те не са ни помолили за помощ, инициативата е наша, тъй като сме съпричастни, а и утре всеки от нас може да попадне в подобна ситуация. Затова нека всеки, който има възможност, да помогне с каквото може.
Нека с общи усилия опитаме да помогнем на две семейства да се върнат към нормалния си живот.
thankyou
<#thank#>
Darth Sauron
Е, и мен какво ли не ми се случи. Земетресение разруши част от къщата ни, майка ми се разболя, аз събирам пари, за операция, но никой не ми помага. ИСКАМ ДА КАЖА (ВИНАГИ МИ ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ ПОГРЕШНО, ЗА ТОВА СЕГА С ГЛАВНИ БУКВИ) - АДСКИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ Е НАМЕРИЛ/А НЯКОЙ/Я, КОЯТО ДА ПОМОГНЕ НА ТЕЗИ ХОРА. КОГАТО ВЗЕМА ЗАПЛАТА ЩЕ ОТДЕЛЯ НЕЩО И ЗА ТЯХ.
НЕКА ГОСПОД ИМ ПОМОГНЕ!
Asen_Mihaylov
Чудесна инициатива. А колко пари са нужни всъщност? И още един въпрос. Тъй като subs.sab.bz печели доста от рекламните банери (не, че има нещо лошо) искам да попитам колко пари са дарили собствениците на сайта за доброто на неговите членове? Мерси предварително за отговора.
Asen_Mihaylov
Цитат(JJD @ 10 Jun 2013, 02:39 PM) *
Асене, опорочаваш темата!
В такива моменти, не се задават такива въпроси, поне не гласно. Или помагаш, или не.

ОК. Ако админ или мод сметне въпроса ми за неудобен нека го изтрие. Не мисля, че въпроса ми опорочава темата. Просто искам да попитам, защото има хора с по 400 лева заплата, които ще помогнат (може би ще включа и себе си) и такива с по няколко хиляди, които няма да си дадат зор.
yvetted
Благодарим на всички, които се включиха. smile.gif
Преведохме събраната сума на двамата ни колеги.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.