Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Продается кошка.
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
asiat
Продается кошка.

Продава се котка.

Държава: Русия

Година: 2012

Времетраене: 01:44:42

Режисьор: Иван Криворучко (мл.)

В ролите:Виктория Полторак, Андрей Биланов, Аня Зайцева, Андрей Карако, Денис Дудинский, Светлана Никифорова, Евгений Ивкович, Олег Коц, Иля Финевич, Василий Бойдак, Андрей Голубев др.

Резюме: Катерина е умна и амбициозна. Тя винаги знае какво иска и единственият смисъл на живота си
вижда само в работата. Веднъж при нея идва Алина - момиченце избягало от детски дом и пита:
"У вас ли се продава котка?"
"Не, у нас няма никакви котки" е резкият отговор на Катя. Алина използва тази хитрина защото е уверена,
че тази бизнес-дама е нейната майка. Катя обяснява, че това може би са предишните обитатели на жилището,
но Алина не отстъпва.
За да се избави от нея, Катерина се заема да издири истинските й родители, но после постепено разбира,
че се е привързала към сирачето и не може да се раздели с нея.
Красива, драматична и светла история, интересна както за възрастните, така и за децата.

Превод от ozaharieva и asiat

субтитрите са за релийз Prodayotsya.koshka.2012.SATRip.XviD.

субтитри
thankyou
<#thank#>
sisira
И какво стана с asiat, защо се отказа да го превежда?
asiat
Цитат(sisira @ 19 May 2013, 03:42 AM) *
И какво стана с asiat, защо се отказа да го превежда?

asiat не само този филм се отказа да превежда. съжелявам.
sisira
Цитат(asiat @ 21 May 2013, 11:38 AM) *
asiat не само този филм се отказа да превежда. съжелявам.

Какво е обидило така asiat?
asiat
Цитат(sisira @ 21 May 2013, 09:16 PM) *
Какво е обидило така asiat?

нищо не го е обидило. явно е време да се оттегля на почивка. не искам да коментирам относно решението ми. ozaharieva ще преведе филма,а в бъдеще тя ще реши дали да превежда някой друг филм, или не. аз спрях с преводи. съжелявам, че го казвам... но е така.
kia1964
Цитат(asiat @ 22 May 2013, 10:00 PM) *
нищо не го е обидило. явно е време да се оттегля на почивка. не искам да коментирам относно решението ми. ozaharieva ще преведе филма,а в бъдеще тя ще реши дали да превежда някой друг филм, или не. аз спрях с преводи. съжелявам, че го казвам... но е така.

Приятелю, това ще е само почивка dry.gif Познаваме се добре. rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.