Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Snitch / Доносник
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
cold

Жанр: екшън, трилър

Година: 2013

Сценаристи: Рик Роман Ву, Джъстин Хейти

Режисьор: Рик Роман Ву

В ролите: Дуейн "Скалата" Джонсън, Джон Бърнтол, Сюзан Сарандън, Бенджамин Брат, Бари Пепър и разни други.

Сюжет: Вдъхновен от действителни събития, високоскоростният екшън с Дуейн Джонсън – Скалата разказва за баща, който трябва да направи немислимото, за да защити сина си. Когато тийнейджърът е несправедливо обвинен в разпространение на наркотици и го заплашва минимална присъда от 10 години затвор, неговият отчаян баща сключва сделка с прокуратурата. Рискувайки всичко, той се съгласява да проникне в безскрупулен наркокартел и да събере ключова информация, която да размени за свободата на сина си.

Преводът е приключен и може да бъде свален ТУК.
Искрени благодарности за всички бъдещи синхронизации.

thankyou
<#thank#>
FFX
Snitch.2013.BDRip.XviD-AN0NYM0US
naskokeksa
Snitch.2013.BRRip.XviD.AC3-SANTi

Това е по добро smile.gif
mmtt
Kolega za koga da chakame sub ako mojesh da ni orientirash
KpuCKpuKa
Започнат ли е превода ?
kikodraka
Цитат(cold @ 26 Mar 2013, 01:14 PM) *
Преводът е подновен.
Искрено съжалявам, но поради лични причини ще се забавя. Остана редакция и на места допълване на превода (особено с тази негро реч), така че в края на другата седмица ще се постарая да свърша със всичко. Почнала съм преди месеци, превод от мен ще има. Моля само за търпение.

Благодаря и успех, колежке! thanks.gif drinks.gif

Edit: Аз лично ще изчакам твоя превод... Толкова, колкото е необходимо. smile.gif
haskotoo
Чакаме с нетърпение! clapping.gif
ivanparketa
Успех, чакаме!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.