Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Paranormal Activity 4
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kikodraka

Paranormal Activity 4 / Паранормална активност 4

Жанр: Ужаси

Година: 2012

Режисьор: Хенри Джуст, Ариел Шулман

В ролите: Катрин Нютон, Кати Фетерстън, Мат Шивели, Брейди Алън

Държава: САЩ

Времетраене: 97 минути

Резюме: Действието на четвъртата част от популярната хорър-поредица се развива пет години след описаните случки в "Паранормална активност 2", който завърши с обладаната Кейти, която отвлече бебето Хънтър. Сега, историята проследява младата Алис, нейния приятел Бен, нейната майка и брат й Уайът, които попадат в центъра на необяснима свръхестествена активност, чиито причинители са най-вероятно новопристигналите в квартала Кейти и Хънтър (чието име сега е Роби).
След като Кейти е принудена да влезе в болница, майката на Алис се съгласява да вземе в къщата си за известно време младия Роби. Всичко това дава началото на серия от странни и зловещи събития, които превръщат ежедневието на Алис и хората около нея в истински ужас.

thankyou
<#thank#>
FFX
Евала баце ! smile.gif Очаквам мн. качесвен и добър превод, тебе те знайме, че си добър преводач :}
dRaKuLcHo
Много е добър с преводите.Само така smile.gif
kikodraka
Благодаря.
Но да не слагаме тигана, преди да сме уловили рибата. Ще се постарая.
smile.gif
dRaKuLcHo
Kiko някъде до понеделник дали ще си готов с превода.Горе долу някакъв срок да кажеш ?
kikodraka
Съжалявам. Няма да стане до понеделник. Свободното ми време е кът, така че ще трябва да се заредите с търпение.
Освен това през първата половина от филма се надпреварват да бърбочат един през друг, което ще ме затрудни максимално от техническа гледна точка, а в крайна сметка субтитрите трябва да бъдат четливи, нали така?
Хубавите неща стават бавно. wink.gif
dRaKuLcHo
Дааа много си прав колега .Ще почакаме какво да се прави.Поне после ще имаме качествени субтитри .Благодаря ти още веднъж за превода smile.gif
parler
Тъкмо ще им се изостри апетита от забавянето. laugh1.gif
Woofe
Браво,че някой се захвана да направи субтитрите.kikodraka можеш ли да кажеш г/д кога ще са готови (не мисли,че ти давам зор) smile.gif
kikodraka
Можеше да е готов досега, но ме натиснаха обстоятелства от форсмажорен тип. Да речем, че някъде към петък или събота ще е оформен, стъкнат и готов за 100 минутна екскурзия в къща пълна със злонамерени безплътни създания. Ако обстоятелствата ми позволят, ще го пусна и по-рано, то се знае. smile.gif
Woofe
Мерси за бързият отговор smile.gif
Woofe
Ейййй браво smile.gif доста приятно ме изненада smile.gif
FFX
Мерси Кико , евала, че превеждаш ужаси , продължавай все така да ни радваш - жив и здрав ! smile.gif
kikodraka
thanks.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.