Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: V/H/S
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kikodraka

V/H/S / Видеокасета

Жанр: Ужаси, Трилър

Година: 2012

Режисьори: Дейвид Брукнър, Глен Макуейд, Тайлър Джилет, Джустин Мартинес, Чад Вивела

В ролите: Адам Уингард, Калвин Ридар, Лейн Хюз, Хана Фиерман, Джо Сайкес, Дрю Сойер и др.

Държава: САЩ

Времетраене: 116 минути

Резюме: ”Видеокасетa” е хорър-филм, разказан от гледните точки на едни от най-почитаните сценаристи и режисьори в този жанр. Историята на филма се фокусира върху група аутсайдери, които са наети от непознат за тях човек да оберат и опустошат отдалечена къща в провинцията. Основната им задача обаче е да намерят една ценна за “работодателя” им видеокасета.
Но след като влизат в самата къща, младите мъже попадат на тялото на мъртвец, огромен брой стари телевизори и безкраен поток от странни закодирани видеозаписи. Времето изтича, а ситуацията става още по-странна и необяснима.

IMDb

ТРЕЙЛЪР

СУБТИТРИ

Релийзи: V-H-S.2012.HDRiP.AC3-2.0.XviD-AXED
V/H/S.2012.720p.BrRip.x264-YIFY
VHS.2012.VODRip.XviD-AQOS
V H S 2012 BluRay 720p DTS x264-CHD
V.H.S.2012.LIMITED.BDRip.XviD-AN0NYM0US

FPS: 23,976

Прогрес: 100%
thankyou
<#thank#>
0ld SCho0l
Ако го правиш по слух, поклон от мен. Аз се пробвах и се отчаях от живота още след първите пет реплики...
При всички случаи ти пожелавам успех! Ще се види, когато излeзе Retail.
kikodraka
Благодаря. smile.gif
Намерил съм някакви субтитри на английски, по които ще се ръководя. Разбирам защо си се отказал. През повечето време говорят един през друг и се получава един хаос от думи и изречения. Дори и със субтитри е трудно да се ориентираш кой, как и защо. Честно казано не вярвам, че е възможно да се направи по слух или поне ще е максимално трудно biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.