Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Elle A Modern Cinderella Tale
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
veselka97
Здравейте, първо искам да ви кажа че току що се регистрирах и ако нарушавам с нещо правилата, моля да ме извините.
Та относно заявката-това е филм от 2010 година и е пуснат за теглене от миналата (може би по следата на миналата не съм сигурна) и ако може да го преведете, ако се чудите от къде съм сигурна, че няма превод на български, моята програма за филми още с пускането на филма търси автоматично от всички възможни сайтове за субтитри от избрания език (в този случай български)...Така, че моля ако някой има време да се заеме да преведе филма независимо дали ще е готов дори след месец просто някога да има превод. smile.gif Благодаря предварително.. smile.gif
hypodermic
Аз бих се заела, но трябва да ми кажеш откъде да сваля филма, за какъв релийз ти трябват субтитри, както и дали мога да намеря суб на някакъв друг език (без значение какъв), за да не си играя със синхронизирането. Чакам отговор smile.gif
veselka97
Филма го има в замунда-там в коментарите е публикуван линк към превод на английски smile.gif а за релийз бих ти отговорила, ако знам какво е само дето имам компютър иначе нищо не им разбирам само основното laugh1.gif laugh1.gif biggrin.gif
hypodermic
Споко, и това стига, ще ги направя за този в Замунда... wink.gif
veselka97
Добре мерси много clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif Ти си върхът : clapping.gif clapping.gif clapping.gif
hypodermic
Готово! Чакато одобрение от администратор smile.gif
Приятно гледане smile.gif
veselka97
Отново казвам много благодаря...Ти си супер clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.