Darth Sauron
23 Jul 2012, 06:13 PM
Имам проблем със субтитрите си.

. Преинсталкам втори път компа и веднъж лаптопа. Опитах различни Windows-и и програми, но нищо не помага. За да не се чудите какъв е - с която и програма да направя субтитри винаги, когато ги сейвна се бъгват. Има ги, но е празно пространство, понякога и символи. Ако се опитам да ги отворя пак не става. Опитах ъпдейти на Windows-и, на програми, на драйвери на какво ли не. Нищо не помага. Проблема почна да се появява на почти всички нови субтитри.
TheFilmGuy
23 Jul 2012, 06:22 PM
Кирилизиран ли ти е компютърът? В настройките на SW сменяш ли от ANSI на Cyrillic?
Darth Sauron
24 Jul 2012, 01:41 PM
И двете неща съм пробвал и НИЩО. Дори пробвах бг версии на Windows-ите.
Darth Sauron
29 Jul 2012, 05:23 PM
Ако може някой да види дали при него ги отваря тези субтитри и ако ДА, да ми направи ново файлче плс.
паротин
29 Jul 2012, 05:41 PM
да не би да си се пробвал да ги рипнеш от идх, суб?
Darth Sauron
29 Jul 2012, 05:49 PM
Когато превеждам субтитрите винаги са мои, тъй че не, не съм рипвал или копирал. Всяки 13 субс върви останалите не.
galenas
2 Sep 2012, 01:40 PM
Здравейте, свалих от замунда 1 сезон на brothers & siеsters и ползвам субтитрите качени тук от iliqnfenka. Понеже има голямо разминаване в тайминга, много моля някой да ми каже по кой релийз и от кой сайт са правени субтитрите? Немога да се свържа с преводачката, затова се обръщам за помощ към вас, защото е много дразнещо с разминаващи се субтитри. И мисля, че е редно тези, които качват субтитри да упоменават за кой релийз и към кой сайт е правен превода. Иначе огромно благодаря за труда на всички преводачи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.