Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблемче със субтитри
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Darth Sauron
Имам проблем със субтитрите си. clapping.gif . Преинсталкам втори път компа и веднъж лаптопа. Опитах различни Windows-и и програми, но нищо не помага. За да не се чудите какъв е - с която и програма да направя субтитри винаги, когато ги сейвна се бъгват. Има ги, но е празно пространство, понякога и символи. Ако се опитам да ги отворя пак не става. Опитах ъпдейти на Windows-и, на програми, на драйвери на какво ли не. Нищо не помага. Проблема почна да се появява на почти всички нови субтитри.
TheFilmGuy
Кирилизиран ли ти е компютърът? В настройките на SW сменяш ли от ANSI на Cyrillic?
Darth Sauron
И двете неща съм пробвал и НИЩО. Дори пробвах бг версии на Windows-ите.
Darth Sauron
Ако може някой да види дали при него ги отваря тези субтитри и ако ДА, да ми направи ново файлче плс.
паротин
да не би да си се пробвал да ги рипнеш от идх, суб?
Darth Sauron
Когато превеждам субтитрите винаги са мои, тъй че не, не съм рипвал или копирал. Всяки 13 субс върви останалите не.
galenas
Здравейте, свалих от замунда 1 сезон на brothers & siеsters и ползвам субтитрите качени тук от iliqnfenka. Понеже има голямо разминаване в тайминга, много моля някой да ми каже по кой релийз и от кой сайт са правени субтитрите? Немога да се свържа с преводачката, затова се обръщам за помощ към вас, защото е много дразнещо с разминаващи се субтитри. И мисля, че е редно тези, които качват субтитри да упоменават за кой релийз и към кой сайт е правен превода. Иначе огромно благодаря за труда на всички преводачи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.