Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: СЕЙФ (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
stardust

СЕЙФ 2012

Режисьор: Боаз Якин
Сценарист: Боаз Якин
Участват: Джейсън Стетъм , Катрийн Чан , Крис Сарандън , Ансън Маунт
Държава: САЩ , 2012
Времетраене: 94 минути
Жанр: Екшън, Криминален, Трилър

Резюме:

Млада китайка разполага с информация относно оръжия за масово поразяване, която ще послужи еднакво добре както на китайската мафия, така и на руските подземни сили.Боаз Якин ще се опита да повтори успеха на най-успешния си филм до момента „Помни титаните”.За целта ще разчита на една голяма звезда Джейсън Стейтъм, както и на източната красавица Дани Ланг /”(Не)честна игра”/, Джей Джианоне /”Жертва на спасение”/ и Лаймън Чън /”От другата страна”/.

За релийз: Safe.2012.R5.LiNE.XviD-YanKeeS

СУБТИТРИ

IMDB
thankyou
<#thank#>
brix
На какъв процент сме вече clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
didohakera
Safe 2012 R5 DVDRip x264 AC3-TODE yahoo.gif
tosho_cool
To си пише на 10% и стига с това питане кога - кога , когато станат ще бъдат пуснати в сайта.
stardust
Имам проблем с руските субтитри (т.е. развитие в застой). Ако някой разбира, моля да ми пише.
adamidovski
Горе долу руския от гоогле транслатора е добър, а и в филма предполагам се използват рутинни мафиотски ругатни, които се превеждат правилно от транслатора на гоогле smile.gif)))) Айде чакаме с нетърпение субса
valkoval
Да не стане после, както в един тракер започващ с "н..." (за същия филм): Субтитри: БГ в торента (С съдеъствието на GOOGLE ) wink.gif
Шегувам се, разбира се! mosking.gif
adamidovski
Е, не бе глупости. То за 10 руски псувни и 2 3 реплики едва ли ще се намерят хора да кажат субса не стават и т.н.
abrams
Кажи за какво става дума, ще се пробвам да помогна
rudyb
Става дума за много зле изфъфлени руски фрази от човек, чието произношение не е руско. Разбира се, може да се преведе... и да бъде приблизително точен преводът.
tosho_cool
Благодаря ти за превода.
adamidovski
Мерси за субтитрите но си убил тотално напрежението и смисъла на думите в 3 или 4 сцени smile.gif)))))))))))))))))))))))))))
vkehayov
Тодоре, (tosho_cool), т'ва твое ли е бре???
tosho_cool
Цитат(vkehayov @ 2 Jun 2012, 04:11 PM) *
Тодоре, (tosho_cool), т'ва твое ли е бре???

Не,това е на един потребител на тракера,просто бях ги пуснал аз ,ама не стават.
vkehayov
Цитат(tosho_cool @ 2 Jun 2012, 04:55 PM) *
Не,това е на един потребител на тракера,просто бях ги пуснал аз ,ама не стават.

Е като не стават що си ги пуснал, че ги има на още 3-4 места? hmm.gif
tosho_cool
Цитат(vkehayov @ 3 Jun 2012, 12:14 AM) *
Е като не стават що си ги пуснал, че ги има на още 3-4 места? hmm.gif

Не са с гугъла,за това са пуснати.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.