Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: American Reunion 2012
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
NIKSUNA
Превода е започнат минат е през транслатор само трябва да се довърши на 10% съм rolleyes.gif
NIKSUNA
Има ли напредък някой ???
tosho_cool
Аз пък разбрах ,че ти превеждаш филма. blink.gif
niksus
Това звучи доста обещаващо: "минат е през транслатор".
NIKSUNA
Почнах го просто имам нужда от някой да си разделим репликите защото нямам много време wink.gif пък това с транслатора е по-добре от английския все пак не е с Гугъл и някой реплика са готови няма нужда да се превеждат което е плюс wink.gif
NIKSUNA
Свърших ги сам - МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ДЕЦАТА НА КОИТО ИМ БЕШЕ СМЕШНО И ТОЛКОВА ДОБРЕ МИ ПОМОГНАХА ПРИ ПРЕВОДА !!!
Затова няма да има преводачи и за пореден път знам, че ако искаш да свършиш едно нещо свърши си го сам smile.gif dance2.gif
mike28
Чакай малко, да не би да смяташ, че преводачите почват и свършват с теб? Не знам защо крещиш, приятелю, ама когато започнеш с това, че преводът е машинен, нали не очакваш да те вземем насериозно? И накрая - виж си пунктуацията.wink.gif
Bad_Nick
Моля да запазите добрия тон.
Ако ще се разправяте, нека е на лична.
tosho_cool
Благодаря за субтитрите,има грешки ,но Браво,всичко е поправимо.smile.gif
NIKSUNA
Направих ги за един ден не съм следил за пунктуация всеки който иска може да ги обработи мисля че хората искат филма преведен не обръщат много внимание на пунктуацията, не съм казал че са перфектни.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.