Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как Можем Да Разделим Филмче На 2 части?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
vivian
имам филм 900МБ и искам да си го смаля на дискове. как да го направя? и лесно ли става?
murder
probvai s Virtual dub.Drugia na4in e da si go napravi6 na VCD no ka4estvoto pada malko i poslednia dokolkoto mi e izwestno e da si go zapi6e6 na po-goliam disk
murder
eto ti na4in da si napravi6 Vcd ako ne znae6 kak
anaeli
Опитай и с този help.
Да и аз съм го правила с VirtualDub.
Използвай частта само за делене на филма. Е, ако ти се играе можеш да си вградиш субтитрите във филма и ако искаш можеш и да си направиш VCD.
Не е толкова трудно, но си е врътня.
murder
Цитат(anaeli @ 7 May 2005, 11:43 PM)
Опитай и с този help.
Да и аз съм го правила с VirtualDub.
Използвай частта само за делене на филма. Е, ако ти се играе можеш да си вградиш субтитрите във филма и ако искаш можеш и да си направиш VCD.
Не е толкова трудно, но си е врътня.
*

Настройките на програмите отнемат 4,5 мин.И не е толкова врътня, скъпа.Просто като направиш 2; 3 филма и се научаваш.
anaeli
Врътня е за хора, които за първи път го правят, като vivian. Особено ако реши не само да го режи, а и да го прави VCD.
Разбира се после всички се научават.
gravedigga
Виж тук
Killer
1-ви вариант: да разделиш фаила на 2 със Virtual Dub което е бързо и според мен лесно ползваи линка на gravedigga за да видиш как става.

2-ри вариант: със Virtual Dub да прекомпресираш видеото (отнема доста време, но зависи колко ти е хубав компютъра. По този начин се намалява качеството)

3-ти вариант: да го направиш на VCD наи лесният начин е с WinAviConvertor но със него не стават най качествените vcd-ta но пък е най-бързият начин за правене на vcd които знам. Aко филма е със субтитри инсталираи си и ffdshow и сложи отметка на Subtitles

Това е от мен wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.