Raikonen07
2 Feb 2012, 10:02 PM
Примерно ако някой е изтрил името на преводача и е го е подменил със своето. Неправилна синхронизация или за каквото се сетите, стига да са нарушени правилата. Напоследък се оплакват потребители, че са им трити коментари. 90% съм сигурен, че е дело на модераторите. Ако мислите, че не сте нарушили правилата и ви е изтрит коментар, свържете се само със Spark, и му обяснете проблема.
tosho_cool
2 Feb 2012, 10:40 PM
Ахой,за кои модове става дума,хм и за какви трити имена.
motleycrue
3 Feb 2012, 07:44 PM
Моля, българските субтитри за Californication - 05x04, качени от потребителя chucky, да бъдат свалени от сайта, тъй като това всъщност са моите субтитри, публикувани вчера на сайта на САБ, само че със сменено име.
Това мое твърдение лесно може да се докаже, тъй като въпросният потребител има качени субтитри и за втора серия и забележете, че там броят на субтитрите е 593, а в тази серия е 326, което е нетипично за субтитри за един и същи сериал от един и същи преводач, правени в период от две седмици. Има коренна разлика в техническото оформление на субтитрите за двете серии и това красноречиво говори, че не са правени от един и същи човек.
Друг е фактът, че и субтитрите за втора серия също не са негови. Преди две седмици потребител с никнейм greatdane в Замунда даде линк към тези субтитри в коментарите под торента, а след това някой ги качи в базата на Замунда, и след няколко часа този същият потребител ги качи тук, като разбира се сложи своето име. Тогава доста се позамислих дали да го докладвам, но се отказах. Сега обаче, когато вече засяга мои субтитри, не мога да си замълча. Неговата наглост няма граници. Не ми се занимава да проверявам дали останалите му субтитри, качени на сайта, и те не са крадени, ако някой има време и желание, може да провери.
Искрено се надявам моите субтитри да бъдат свалени от сайта и този плагиат да си получи заслуженото.
thankyou
3 Feb 2012, 08:14 PM
<#thank#>
Raikonen07
3 Feb 2012, 08:16 PM
Абе да ти кажа тука редко наказват, ама субите ще ги свалят
Иска ли питане
Стига да са твои де
Bad_Nick
3 Feb 2012, 08:43 PM
Цитат(Raikonen07 @ 2 Feb 2012, 10:02 PM)

Напоследък се оплакват потребители, че са им трити коментари. 90% съм сигурен, че е дело на модераторите.
Ако става дума за коментари под субтитрите, то право да трие има само Spark. Модераторите имаме права да трием постове само във форума.
Цитат(Raikonen07 @ 3 Feb 2012, 08:16 PM)

Абе да ти кажа тука редко наказват, ама субите ще ги свалят
По отношение на крадените субс, Spark изобщо не се церемони. Крадените субс се свалят, а на качилия ги му се загася акаунта.
По-старите потребители знаят, но да поясня за новите. Този сайт по никакъв начин никога не толерирал кражбите на субтитри.
Ако ваши субс са откраднати и качени тук или ако са качени тук без ваше съгласие в оригиналния си вид, пишете на Spark или на някой от модераторите. Ще има реакция веднага, след като админа се появи на линия.
Ако имате същия казус в тракерите, пишете на мен.
Ако някой потребител смята, че към него са се отнесли некоректно ( други потребители или модератори ) е в пълното си право да се оплаче на лична на Spark.
Raikonen07
3 Feb 2012, 08:46 PM
Имах предвид във форума.
А за субите проверих, откраднал е 4 епизод
naruto
3 Feb 2012, 08:46 PM
Цитат(Raikonen07 @ 2 Feb 2012, 10:02 PM)

...Неправилна синхронизация...
Виж собственото си творение "Real Steel" и се самонакажи. Като правиш синхронизация пускай освен началото и средата и края на филма.
rudyb
3 Feb 2012, 09:52 PM
По отношение на плагиатството - наложих бан на потребител с ник OnZi в субс.саб. Беше преписал част от превода на malakshemet от Унакс. След редакция бе качил от свое има субтитрите за Undercover Angel за одобрение в субс.саб. В Унакс не откривам такъв потребител, но съм готов да помогна с неговото IP, за да бъде наказан и в Унакс, ако има регистрация тук.
Аман от тарикатчета!
motleycrue
3 Feb 2012, 10:47 PM
Благодаря за бързата намеса!
Raikonen07
4 Feb 2012, 12:00 AM
Цитат(naruto @ 3 Feb 2012, 08:46 PM)

Виж собственото си творение "Real Steel" и се самонакажи. Като правиш синхронизация пускай освен началото и средата и края на филма.
Помна го. Правих синх без филма. Някой познат ми каза, и аз по бързата процедура ги напаснах. Пратил съм му ги. Казал е съвпадат и съм ги качил. Не за първи път го и права тва де. Смисъл без филма. Сега ги оправих, обаче и самия тайминг е много калпав и си е тегава работа. Перфектни само на пазаро има
valkoval
4 Feb 2012, 11:04 AM
"Правих синх без филма." "Сега ги оправих, обаче и самия тайминг е много калпав и си е тегава работа." Е, и струваше ли си бързането?! А ако беше позабавил малко, но и заедно с видеото, не на сляпо, нещата сигурно щяха да са без забележки.
Losts'Leader
14 Feb 2012, 05:47 PM
Моля субтитрите на skins 06x03 (изпратил - chucky ]да бъдат свалени. Дословно са копирани от тези в саб, качени ден по-рано. Сменено е името на преводача.
Качилият ги получи бан. Когато се върне администраторът, ще премахне субтитрите. - Е-Tle
Raikonen07
24 Feb 2012, 11:59 PM
За пореден път ми бе изтрит коментар. Този път в тази тема
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=39062&hl=Кой и защо? Кой да е.. са?
Yash
5 May 2012, 06:31 AM
Субтитрите за Jack And The Beanstalk - The Real Story качени от Mechence.
Като изключим някои минимални промени, преводът и субтитрите са моите, естествено с променено име.
Благодаря предварително.
- Изтрити са.
камчатка1
6 May 2012, 08:20 PM
Не разбрах защо акаунтът ми е спрян до 20 ноември. Имам само един-два коментара под субс, друго не съм правил. Или е поредното своеволие на някой мод?
Pandora
6 May 2012, 10:00 PM
Не, Камчатка (или може би трябва да кажа Райконен?), не е своеволие, ще те наказваме, колкото преценим. Това ни влиза в правата. Отново.
kam4atka2
7 May 2012, 01:52 PM
А аз ще ви критикувам, докато се научите да превеждате :Д
E-Tle
7 May 2012, 04:37 PM
Офф, Райко, то на тези дето им ринат заплати, не се научават, пък ние ли, които го правим за удоволствие.
rudyb
1 Jun 2012, 10:37 AM
Поредният "професионалист", който плагиатства дословно от нас, любителите:
http://subsunacs.net/comments.php?id=83000Държа да уточня, че ъплоудерът няма никаква вина, той наистина е рипнал субтитрите от "оригинален диск".
Интересно дали ще видим същото студио и същия "преводач" сред подписалите се при последната инициатива за "борба с пиратството".
Което ме подсеща за една пародия на такава реклама: http://www.vbox7.com/play:78a976be
хазарта
1 Jun 2012, 02:27 PM
Спарк че ги делне, ама тоя вече е напънил свети джоб.
tosho_cool
1 Jun 2012, 03:58 PM
Цитат(хазарта @ 1 Jun 2012, 03:27 PM)

Спарк че ги делне, ама тоя вече е напънил свети джоб.
С какво, с мухи.
TheFountain
27 Jan 2019, 11:22 AM
Здравейте,
Вчера намерих субтитрите си за The Man Who Killed Don Quixote, които качих тук на 25.01., публикувани в сайта yavka.net като името ми на преводач беше изтрито и заменено с друго. Линк към файла във въпросния сайт беше даден във всички торенти с филма в замунда и арена…
Писах до модератора на yavka.net, който реагира своевременно и го изтри, както помолих.
Потребителят ползва никовете batman и anixe78, а тук anixe79. Продължава да качва в yavka.net субтитри на други преводачи като E-Tle, Geronimo88, малките вещици и други, като заменя имената им с други.
Виждам, че той има претенции към негови субтитри тук и това може би е някаква лична война, с която не съм в течение, но се надявам всичко да се реши бързо, по най-добрия начин за всички и с уважение към труда на преводачите.
Spark
27 Jan 2019, 02:16 PM
Въпросните субтитри са вече изтрити, а сигнала подаден "преди месец" е по-точно подаден:
Здравей anixe79 [ Блокирай ] Вчера, 02:30 PM
Сега крадените от тук субтитри качени на вашия сайт да бъдат изтрити.
anixe79
27 Jan 2019, 02:22 PM
Цитат(Spark @ 27 Jan 2019, 03:16 PM)

Въпросните субтитри са вече изтрити, а сигнала подаден "преди месец" е по-точно подаден:
Здравей anixe79 [ Блокирай ] Вчера, 02:30 PM
Сега крадените от тук субтитри качени на вашия сайт да бъдат изтрити.
Благодаря спарк. Субките ще бъдат премахнати от явка.
Силно се надявам негодника с 3 ника от този сайт да си получи заслуженото според правилата на сайта ви.
Лек и успешен ден на всички.
Phoenix
27 Jan 2019, 02:30 PM
Мисля, че в подобни случаи е добре да сигнализирате в темата и да изчакате търпеливо да бъде надлежно уведомено ръководството в лицето на администратора. Не са нужни прибързани крайни действия, защото понякога може да отнеме време. Все пак никой не спи в сайта и всеки си има семейства и животи, дори администраторът. Някои случаи изискват и време, за да се разгледат. Нека да даваме пример, а не друго. Тези, които обективно са нарушили правилата на сайта, ще бъдат щедро "наградени" от администраторите и модераторите.
troglle
11 May 2022, 05:46 PM
Моля следните субтитри да бъдат премахнати, тъй като при качването им допуснах грешка - на друг сайт са:
- Better Call Saul - 06x01 ->
https://subsunacs.net/subtitles/Better_Call...l_06x01-146640/ - Better Call Saul - 06x02 ->
https://subsunacs.net/subtitles/Better_Call...l_06x02-146641/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.