Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Midnight in Paris
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
stuny

Полунощ в Париж

Midnight in Paris

## Режисьор : Уди Алън

## В ролите : Оуен Уилсън, Рейчъл Макадамс, Кърт Фулър, Мими Кенеди, Майкъл Шийн, Нина Арианда, Карла Бруни, Том Хидълстън, Кати Бейтс, Марион Котияр, Ейдриън Броди

## IMDB : IMDB

## Държава : САЩ, Испания

## Година : 2010

## Времетраене : 90 Минути

## Резюме : „Полунощ в Париж" е това, което Уди Алън прави най-добре, уникална романтична комедия, с леко нравствен и социален привкус.

Филмът проследява историята за едно семейство, отправило се на пътешествие към града на любовта ... по работа. В групата има току-що сгодена двойка, чийто живот се преобразява по време на пътуването.

Филмът прославя любовта на младия човек към Париж, като същевременно хвърля дълбок поглед върху илюзиите, които хората си правят, мислейки си, че различният от техния живот е по-добър.

Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=75972
thankyou
<#thank#>
dijon
Това е филм на Уди Алън, съмнявам се някой да го преведе.
Радвам се, че си се заел. Ако може да драснеш по някое време и за кой релийз ги тъкмиш. smile.gif
stuny
Да, за Midnignt in Paris_DVDRip. Xvid-Target. Има го в Арена и Замунда.
vkehayov
Всеки се натиска за лесните преводи, на малко им стиска за по-трудните... Успех! drinks.gif
stuny
Мерси.
stuny
На места Уди Алън е трудно смилаем. Трудно е да намериш подходящите фрази на български, но засега се справям. Надявам се да нямам други затруднения. Иначе филмът има интересен сюжет. Струва ми се, че е за непоправими романтици.
tosho_cool
Браво stuny.smile.gifsmile.gifsmile.gif
gadMrusna
Успех! Ти си човека!
dieselboy
Силата на Уди Алън се крие в сценария и по-точно между редовете. Често вкарва ирония, която на български се губи. Доста труден за превод, но ти пожелавам успех. Оуен Уилсън лично за мен не е за филм на Алън. Оуен става за по-простовати комедии, в които няма заложен смисъл или емоционален заряд. Още повече да играе главната роля, която по принцип Уди пише за себе си(в 85% от филмите му е писател/сценарист/режисьор в творческа криза задължително) и до преди десетина години доста успешно и играеше. Трябваше някой по-силен актьор да избере, но все пак филма си заслужава.
vkehayov
Цитат(dieselboy @ 11 Oct 2011, 02:23 AM) *
... Оуен Уилсън лично за мен не е за филм на Алън. Оуен става за по-простовати комедии, в които няма заложен смисъл или емоционален заряд. Още повече да играе главната роля, която по принцип Уди пише за себе...

Що бе Дизел, гледал съм го и в екшън, и не се справя зле..., колко му е да влезе и в драматична роля, още повече, че на постера много ми докарва на Робърт Редфорд, на млади години... Като изгледам филма, ще си изходя мнението. Иначе, благодаря за субките! respekt.gif
PS И малко ми удря постера на Ван Гог, ако не се лъжа... wink.gif
E-Tle
Аз пък ще го гледам заради Рейчъл. wub.gif
Благодаря за буквичките.
stuny
В крайна сметка, страхотна романтична история. Много фино чувство за романтика. Изключително топъл филм. Разбира се, за съответната аудитория.
Уди
Цитат
...която по принцип Уди пише за себе си...

А нищо не съм писал за себе си.. biggrin.gif

Шегувам се...
Страхотен филм, страхотни субтитри! Благодаря, stuny.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.