Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Инвинение (не искам)
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
slim_shady
Субтитри и Дублажи: Умисъл за омраза
Сезон 1 Епизод 3

Бях обвинен в следните неща от потребителя pegenes

- Не знаене на английски. rolleyes.gif
- Измисляне на фрази, които не са изречени. dry.gif
- Самонадеяност. blink.gif
- Другото може да прочетете в коментара за субтитрите на Тънката синя линия (The Thin Blue Line)

Пледирам невинен
Доказателство номер 1: не съм превеждал субтитрите, правени са по дублажа намиращ се в замунда, излъчван по gtv и btv comedy
Доказателство номер 2: гореспоменатато ясно е написно в описанието на субтитрите
Доказателство номер 3: не е нужно

Съдът намира обвиняемия за виновен в... губене на времето на съда и съфорумците си. Да заплати разноските по делото и да стои буден цяла нощ,
защото живота му е прекрасен и хора като (the almighty) pegenes само го развеселяват. И разбира се да научи как се правят качествени субтитри.

Pegenes може да продължи с оправданите си критики към нищонеподозиращите телевизии.
0ld SCho0l
Занимавахме се наскоро с този господин... Какво да ти кажа, човекът очевидно смята, че разбира от правене на субтитри, но когато видиш негови субтитри с по три реда и тире на първи ред, някак ти е трудно да повярваш, че е така.
Най-добре го остави да си плюе. Подобни хора са като малките деца - като не му обръщаш внимание, ще спре.
Bad_Nick
Тоя pegenes взе да ми писва.
Спокойно, slim, аз ще се оправям с него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.