Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит рожден ден!
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Bad_Nick
Днес поморийската цаца ribok4o навъртя още една годинка!
Да е жив и здрав и да стане голям като зарган!
Bad_Nick
Моят градски bezdelnik, днес закръгля 40 лазерника.
Бъди здрав и не се давай на хлапетата! smile.gif
E-Tle
Честит Рожден Ден на нашия колега Hellhound!
Пожелавам му много успехи, а също така и преводи.
Да си ни жив и здрав!
BadGirl
Честит Рожден Ден и нашата скъпа колежка pandora! Да е жива и здрава, и много сбъднати мечти! smile.gif
peterx
Честит рожден ден, pandora! Ние си пожелаваме да ни радваш с все така хубави преводи, а нека това, което ти си пожелаеш на днешния ден, да се сбъдне wink.gif!
van4et0o
Честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво, pandora. smile.gif
E-Tle
Честит Рожден Ден, pandora!
Пожелавам ти всичко най-хубаво
и да продължиш да ни радваш с буквички wink.gif
Phoenix
Честит рожден ден, pandora!

Да си жива и здрава и винаги усмихната.

Наздраве!
Bad_Nick
Бъди здрава!
И както обичам да казвам, другото ще си го напазаруваш smile.gif
E-Tle
Честит Рожден Ден, martina_plv!
Пожелавам ти много щастие и успехи в живота. smile.gif
Bad_Nick
Честит рожден ден на новата ни колежка Belly!
Деси, бъди здрава за радост на всички, около теб.
Bad_Nick
Нашият колега Nikter навъртя една още една година.
Да ни е жив и здрав!
Raikonen07
ЧРД и повече моми.
И да ми обръщаш повече внимание като те търса.
Darth Sauron
Честит рожден ден на Катя, тя имаше вчера рожден ден.
E-Tle
Честит Рожден Ден, Борис!
Да си ни жив и здрав! И успехи във всичко, в субтитрите също. tongue.gif
Bad_Nick
Нашият приятел DeVante, админ на p2p днес навъртя 38 километра smile.gif
Да е здрав и все така позитивен!
Iron_Girl
Ники (Bad_Nick), ЧРД ! Желая ти по много здраве и обич. А желанието с което правиш субтитри да не те напуска никога и да намираш достатъчно време. Ентусиазмът и отговорността ти да заразява много други след теб.
И понеже винаги съм се чудела , дали преводачите си спомнят своите преводи – „рожби“, ето една закачка-задачка. От кой филм са тези твои субтитри :
„Да ви кажа как
стоят нещата.
Светът е джунгла.
Ако вървите през джунглата,
се пазете от Конг
и ще бъдете герои.
....
Кой е Конг?
- Кетчър, играе за Айова.
Не бе, животно, от филмите.“

smile.gif
Катя
Bad_Nick, честит рожден ден и от мен!!! smile.gif
Raikonen07
ЧРД и повече моми
tosho_cool
Bad_Nick ЧРД на патерици и от мен. biggrin.gif drinks.gif drinks.gif
Bad_Nick
Благодаря на всички за пожеланията smile.gif

Iron_Girl, няма как да забравя репликите от филма "The Scout" smile.gif
Подобна игра на думи е често срещана. Като превеждах "Moneyball", имаше подобна.
Bad_Nick
ЧРД на madhulk!
Бъди здрав, останалото ще си го напазаруваш! smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8
Bad_Nick
Днес kikata1997 достигна 15 лазерника!
Да ни е жив и здрав!
tosho_cool
ЧРД kikata1997 и само успехи.smile.gif
Bad_Nick
Нашият колега и приятел Darth Sauron закръгли километража на 20 smile.gif
Да е жив и здрав!
tosho_cool
Браво бе ,аз когато бях на 20 ехеееее.ЧРД Darth Sauron да си жив и здрав и само успехи.
Man1akalen
ЧРД Darth Sauron, много здраве, другото ще се нареди. wink.gif Наслука в начинанията. smile.gif
Bad_Nick
Приятели, днес нашия админ Spark е рожденник.
За други колеги използвам стандартните си пожелания: "Бъди здрав, останалото ще си го напазаруваш", но ще си позволя да кажа някоя дума в повече за Spark.
Spark е виновен. Негова е изцяло вината да го има този сайт. Виновен е, че толерира всички начинаещи преводачи. Виновен е, че сайта му е либерален. Виновен е, че отделя много от личното си време, за да имаме читави субтитри.
Цялата вина е твоя, Spark smile.gif
Да си ни жив и здрав! smile.gif

peterx също има повод да почерпи. Дано днес да има заря във Варна в негова чест, защото я заслужава. Не познавам по-коректен човек от него.

Един от новите членове на Унакс Тийм, cold, също се е наредил сред отличниците днес. Бъди здрав, колега, и продължавай да ни радваш с добрите си преводи!
Pandora
Да са ни живи и здрави и тримата и да продължават да ни радват. peterx и cold със субтитри, а Spark с поддръжката на любимия ни сайт! Наздраве!
technoboy
Да са живи и здрави и тримата рожденици! Peterex и cold да ни радват с добри субтитри, а Spark с поддръжката на любимият ни сайт!
Vampire Ji
Eхее, на този ден много рожденници! Както казаха преди мен, Spark да продължава да ни радва с поддръжката на любимия ми сайт, а моят любим Supernatural Team - peterx & Cold да продължава да превежда в същия качествен дух. Чудно изкарване на рожденния ден и да внимават с пиенето :Р Наздраве и от мен! drinks.gif unacs.gif
tosho_cool
drinks.gif Честит Рожден Ден и от мен,пожелавам живот ,здраве и много успехи.Spark само така.smile.gif
0ld SCho0l
Наздраве за 'сички празнуващи!
E-Tle
Честит Рожден Ден! Бъдете усмихнати и щастливи. Пожелавам ви много успехи. Шефът да е по-строг, а peterx и cold да ни радват с преводите си. biggrin.gif

Наздраве!
Iron_Girl

Присъединявам се към поздравленията , ЧРД на рожденниците ! Здрави и корави бъдете, като февруарския студ тази година! Позитивни и усмихнати като слънцето днес навън! Този сайт дължи големия си интерес и посещаемост на хора като вас !
Man1akalen
Честит рожден ден, да сте живи и здрави и все така подкрепящи сайта и потребителите, това което правите радва много хора. drinks.gif smile.gif
vanina_t
Честито на рождениците и от мен! Да сте живи и здрави! Желая ви късмет, щастие, успехи и да се усмихвате по-често! Да ви е весел празника!
rudyb
ЧРД на рождениците и от мен!
Здраве, щастие и приятни мигове с прекрасното ни общо хоби!
peterx
Сърдечни благодарности на всички приятели и колеги, които направиха деня ми по-светъл с хубавите си пожелания!

thanks.gif smile.gif
Bad_Nick
Нашата колежка SunnyGirl17 днес е рожденичка!
Да ни е жива и здрава!
tosho_cool
ЧРД и от мен на патерица smile.gif ,пожелавам само успехи. drinks.gif
Bad_Nick
ЧРД на kaspan4o!
Да си ни жив и здрав!
E-Tle
Честит рожден ден на нашите приятели Phoenix и stardust. Пожелавам им много здраве, щастие и успехи. Нека ни радват с още добре преводи. Наздраве! w00t.gif
Bad_Nick
Цитат(E-Tle @ 4 Jun 2012, 06:25 PM) *
Честит рожден ден на нашите приятели Phoenix и stardust. Пожелавам им много здраве, щастие и успехи. Нека ни радват с още добре преводи. Наздраве! w00t.gif

+1
tosho_cool
Phoenix и stardust живи здрави и да почерпите wink.gif drinks.gif
E-Tle
Честит Рожден Ден, technoboy. Приятелю, да си ни жив и здрав, успехи в учението и реализацията след това. drinks.gif
tosho_cool
ЧРД technoboy пожелавам ти живот,здраве и само успехи. drinks.gif smile.gif
Iron_Girl
ЧРД, technoboy ! Здраве, то е задължително. Видях по-горе пожелание за успех в учението. И аз ти пожелавам да постигаш успехи с такава лекота, с каквато превръщаш твоето хоби в призвание. И както се смеем с "Rules of engagement" и "Community" , винаги приемай живота като една пъстра шега. smile.gif
Pandora

Честит рожден ден, Bellly! Желая ти много здраве и щастие и хиляди преводи с мен rolleyes.gif!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.