Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лого
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
hiho
Здравейте.

Мисля, че всички от нас са сваляли филми от замунда. Там източниците на субтитри са : unacs, sub sab, и отбор субтитри. Е, да но когато се дава линк към превода - има лого на суб саб / отбор субтитри, но не и при unacs. При нас пище просто "свали субтитри", което малко или много е ... нечестно. За това искам да попитам - няма ли начин да се направи контакт с екипа поддържащ замунда? На всеки ще му бъде много по-приятно ако види в логото на сайта вм. едно обикновенно "свали субтитри".

Направих едно примерно бутонче на бързо.
thankyou
<#thank#>
AquuL
И аз си го мислех това, вчера. Добре, че постна темата. А относно "логото", това си е бутон. Аз ще се опитам да направя няколко версии, но ми кажете, какво искате да има като текст, цветова гама и така.
hiho
Да, нали идеята е в описанието да има бутон с логото на сайта?
E-Tle
Подкрепям идеята. Трябва да се предложат няколко варианта и след като се съгласува с тракерите да се избере един вариант.
AquuL
Цитат(E-Tle @ 19 Jul 2011, 03:01 PM) *
Подкрепям идеята. Трябва да се предложат няколко варианта и след като се съгласува с тракерите да се избере един вариант.

Направете критерии и ще се предложат варианти.
Bad_Nick
Корекция - в замунда от известно време качват и от субсланд.

Тази тема отдавна е коментирана с админите на замунда и засега стои открита.
Надявам се, че след като Spark се поосвободи от ангажименти, да можем да прокараме това и в замунда. Вече се разбрахме с арена и наесен ще го видите в новия им интерфейс. Дано кодерите им да се справят навреме. Ще има някои революционни добавки към класическия "бутон за сваляне" към унакс.
Иначе давайте всякакви предложения за визията на подобен "бутон".
Spark
Прикачил съм използваните шрифтове. PSD файла сигурно ми е на компа на работа. Ще го потърся другата седмица.
hiho

good.gif
BadGirl
Най-после! Честито ни бутонче. smile.gif
tosho_cool
Така-Така.Добре е.smile.gif
Cece
Хаха, яко. Да ни е честито! party.gif clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.