Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tron: Legacy - Extras (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Man1akalen

** Режисьор: Джоузеф Косински

** В ролите: Джеф Бриджис, Гарет Хедлънд, Оливиа Уайлд, Брандън Джей Макларън, Бу Гарет, Серинда Суон, Майкъл Шийн

** IMDB: Линк към IMDB

** Уикипедия: Линк към Wikipedia

** Официален сайт: Линк към сайта

** Държава: САЩ

** Година: 2011 (Blu-ray)

** Резюме: Допълнителното съдържание от Blu-ray диска на TRON: Legacy.

С У Б Т И Т Р И smile.gif
E-Tle
Започвам ги лека-полека, все пак се трансформирам в момента. biggrin.gif
В близките 15 дни се надявам да ги завърша 6-те клипа, тъй като седмият е клип на песен. Четирите са с близо по 150 реда за 10 минути, което си е яко говорене. Няма нужда темата да се мести в Прогрес.

3/6 COMPLETE

ПП Загуби ми се нещо музата, но бавно и славно се надявам да го завърша.

ПП Със срок не мога да се заема. Но дойде ли ми музата, ще стане. biggrin.gif
thankyou
<#thank#>
Man1akalen
Ахм, значи скоро да не се чака превод, за сега е неизвестно или има приблизително за кога, не че бързам, само информативно. smile.gif

П.П. good.gif
E-Tle
С този превод в историята ке влезна и ще се наредя редом с някои колеги, но все пак го завърших. biggrin.gif
Man1akalen
Понеже отсъствах не съм видял за превода и съм пропуснал това голямо чакано от мен събитие. Случайно сега гледах торенти за Трон в Замунда и видях Бг знаменцето на торента с екстрите и грейна усмивката. clapping.gif

Важното е, че ще те има в историята. biggrin.gif Най-накрая доживях и си изчаках търпеливо, когато си реши да го преведеш, благодаря ти супер много и казвай адреси неща, за да пращам бири-мири. drinks.gif Трябва да измислите някаква такава система преводачите, само да не ви направим алкохолици от много благодарности, да внимавате. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.