Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Ward (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
0ld SCho0l
The Ward

Отделението

• Жанр: Ужаси, Трилър, Мистерия
  • Държава: САЩ
  • Година: 2011
  • Времетраене: Час и половина
  • Режисьор: Джон Карпентър
  • В ролите: Амбър Хърд, Мейми Гъмър, Даниел Панабейкър, Лора Лий, Линдзи Фонсека, Джаред Харис и др.
Резюме:

”Отделението” разказва историята на красивата, но психически затормозена Кристен (в ролята Амбър Хърд, ”С мръсна газ”), която се озовава затворена в лудница, без да има представа как е попаднала там. Според полицията Кристен е подпалила ферма, след което се е опитала да избяга. Тя няма никакви спомени от предишния си живот, тялото й е покрито с охлузвания, синини и порязвания, в кръвта й са открити следи от дрога. Кристен е настанена в отделение на психиатричната болница, където е затворена в болнична килия с още четири момичета. Нещо зло обитава отделението, през нощта се чуват странни звуци и младите жени започват да изчезват една по една. Кристен осъзнава, че не е в безопасност и че нещо идва за нея...

”Отделението” на Джон Карпентър ще има премиера на голям екран през лятото на 2011 г.

Резюме - obektiv.info

За издания:

*DVDRip.AC3.XviD-IMAGiNE

СУБТИТРИ

#1 - появиха се някакви сръбски субтитри, така че би трябвало да стане по-бързо.
thankyou
<#thank#>
E-Tle
Като лоша кака като че ли беше по-секси в Drive Angry. Но ще я видим, а също в новия сериал есента. biggrin.gif
vkehayov
Няма да го гледам без субките. Дано да оправдае очакванията ми. Все пак е Джон Карпентър... rolleyes.gif
tosho_cool
Цитат(vkehayov @ 2 Jun 2011, 02:20 PM) *
Няма да го гледам без субките. Дано да оправдае очакванията ми. Все пак е Джон Карпентър... rolleyes.gif

Така е, ще се гледа,но със суб,май скоро. rolleyes.gif
0ld SCho0l
ГОТОВИ

Филмчето е повече психо-трилър, отколкото ужаси, но ще се хареса на почитателите и на двата жанра. Мен лично много ме израдва. smile.gif
0ld SCho0l
*DVDRip.AC3.XviD-IMAGiNE
tosho_cool
Благодаря за субтитрите.Филма ми хареса.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.