Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Tunnel (Тунелът)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
alkatraz_85

Журналистическо разследване за потулен от правителството случай, относно пречиствателна станция,
която трябваше да бъде посторена и да използва за резервоари, стари ЖП тунели, под град Сидни,
води група репортери имеанно там, в тунелите. В стремежа си да хванат сензанцията, не осъзнават,
че сензацията скоро ще хване тях.

Филмът е интересен с това, че е предназначен за напълно безплатно и легално сваляне от всички
тракери в мрежата. Разбира се, че не може да снимаш филм без да получиш никакви пари за това
и тук издателите са намерили интересно решение, разчитат единствено на нас, феновете, как точно
можем ние да им помогнем прочетете повече ТУК

СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
vkehayov
Успех! goodgood.gif
FFX
Alcatraz , баце успех ! smile.gif
Все пак , възможно ли е да дадеш някакъв срок smile.gif

Мерси.
alkatraz_85
Цитат(FFX @ 23 May 2011, 07:35 PM) *
Alcatraz , баце успех ! smile.gif
Все пак , възможно ли е да дадеш някакъв срок smile.gif

Мерси.

Ника ми не се пише така! mad.gif
Иначе да, утре вечер. Ако не стане нещо непредвидено. smile.gif
FFX
Цитат(alkatraz_85 @ 24 May 2011, 04:36 PM) *
Ника ми не се пише така! mad.gif
Иначе да, утре вечер. Ако не стане нещо непредвидено. smile.gif

Извинявай за ника, сигурно съм бързал smile.gif
Иначе за 1 ден от 35 % до 100 ? о.О Евала smile.gif
Обичам го този сайт, добре, че е направен и добре, че има добри хора, които правят нещо добро за другите smile.gif

Честит празник !!!
tosho_cool
Филма се казва The Tunnel ,а не The Tunel . rolleyes.gif
FFX
Ае мерси много, да си жив и здрав smile.gif Дано и занапред така да ни радваш tongue.gif
Raikonen07
Има един дет качил филма в замунда и дал линк към субс от друг сайт за суби. Синх ги е качил там. Интересно ми е що не ги е качил тук и да е дал линк. Като гледам това не му е и първия път дет го прави с тукашни суби.
alkatraz_85
Ами те май и торента са сменили по този повод. Не съм гледал кога е качен, но няма нито едно
оплакване, че субтитрите не стават. По принцип в замунда мразят да проверяват дали стават субтитрите.
Както и да е, не е много коректно от тяхна страна! huh.gif
vkehayov
Цитат(Raikonen07 @ 27 May 2011, 01:35 AM) *
Има един дет качил филма в замунда и дал линк към субс от друг сайт за суби. Синх ги е качил там. Интересно ми е що не ги е качил тук и да е дал линк. Като гледам това не му е и първия път дет го прави с тукашни суби.

нема к'во да ти е интересно те са пичове и синхват и качат т'ва е дивакрацията... laugh1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.