Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Inside Job (Вътрешна афера)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
regic

## Режисьор : Чарлз Фъргюсън

## В ролите : Matt Damon, William Ackman, Daniel Alpert, Daniel Alpert, Jonathan Alpert и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## IMDB Рейтинг : 8.1

## Държава : САЩ

## Година : 2010

## Времетраене : 120 минути

## Аудио : Английско

## Резюме : Филмът е първият обстоен анализ на световната финансова криза от 2008-2009г.

Най-големият срив в икономическата система от Голямата депресия насам. Режисьорът Чарлз Фъргюсън снима последиците от колапса в различни краища на света – САЩ, Исландия, Великобритания, Сингапур, Франция и Китай.

Режисьорът е номиниран за „Оскар” за предишния си филм “No End in Sight”, който засягаше проблема за американските войски в Ирак.

ЛИНКОВЕТЕ КЪМ АНГЛИЙСКИТЕ СУБТИТРИ И ФИЛМА:

Субтитри на английски @ subsunacs.net

Линк към филма @ Арена

Линк към филма @ Замунда

Линк към филма @ ThePirateBay

Български субтитри от Petrakiz - http://subsunacs.net/get.php?id=69114
Petrakiz
Филмът е в процес на превод. Ще бъде готов до няколко дни.
Няма да пускам допълнителна тема smile.gif
thankyou
<#thank#>
n_zhivankin
Цитат(Petrakiz @ 10 Mar 2011, 03:19 AM) *
Филмът е в процес на превод. Ще бъде готов до няколко дни.
Няма да пускам допълнителна тема smile.gif

Здравейте, гледах филма Inside job , по-добър документален филм не сам гледал никога. Молбата ми е ако е възможно да направите субтитрите и за предишния филм на същия режисьор, а именно No end in sight от 2007-ма година, в който се разказва за начина, по който Буш и администрацията му водят войната в Ирак и окупацията на страната. Много ще съм ви благодарен, тъй като английският ми не е достатъчно добър за такъв филм с толкова много факти smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.