Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Drive Angry (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
0ld SCho0l
Drive Angry

С мръсна газ

• Жанр: Трилър, Екшън
  • Държава: САЩ
  • Година: 2011
  • Времетраене: Час и 40 минути
  • Режисьор: Патрик Лусиер
  • В ролите: Амбър Хърд, Никълъс Кейдж, Том Аткинс, Уилям Фичнър, Дейвид Морз и др.
Резюме:

Избягалият от затвора престъпник Джон Милтън (Никълъс Кейдж) е изоставил дъщеря си още когато тя е тийнейджър. Сега той ще преобърне целия свят, за да спаси невръстната си внучка от сатанисткия култ, решил да я принесе в жертва при следващото пълнолуние.

Останал само с 3 дни да спаси бебето, Джон прибягва до помощта на Пайпър (Амбър Хард), красива сервитьорка с мощна кола и убийствено дясно круше. Двамата се впускат в преследване на кръвожадния псевдо-месия Джона Кинг (Били Бърк) и бандата му от кланящи се на дявола последователи.

С отброяването на минутите, Джон и Пайпър оставят кървава следа по пътя си от Колорадо до Луизиана, избягвайки безмилостни наемни убийци, разярени полицаи и мистериозна и смъртоносна фигура, известна само като Счетоводителят (Уилям Фичнър). Движен от нечовешка ярост, Милтън ще се изправи пред Кинг и армията му в една последна битка за изкупление.

Резюме - cinefish.bg

За издания:

*DVDRip.XviD-DEFACED
*BRRip.XviD.AC3-LYCAN
*BRRip.XViD.AC3-DTRG-SAFCuk009
*BRRiP.XviD.AbSurdiTy
*720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
*720p.BluRay.x264-TWiZTED
*1080p.BluRay.x264-TWiZTED

СУБТИТРИ

#1 - благодарности на E-Tle за редакцията. drinks.gif
thankyou
<#thank#>
E-Tle
Какъв голям един процент, ще чакам и две нули след него. biggrin.gif

ПП Изгледах го на кино и мога да кажа, че филмът беше невероятен. Смесица от Supernatural и Zombieland. А това, че Амбър и Никълъс са вътре - 7/10 му давам.
dijon
Никълъс последните 5-6 години (че и повече сигурно) само ме отказва да го гледам.
Върна ми куража с филма The Bad Lieutenant, но следващите направо ме отчаяха.
Ама щом казваш, че си останал доволен, а и е събрал рейтинг в IMDb - ще го пробвам. smile.gif
А, да, 3Д-то сполучливо ли е? Питам, защото "Сблъсъкът на титаните"... нищо не видях, само мацаница.
Phoenix
3D-то да речем, че горе-долу е сполучливо. Обаче интересното в премиерата на "Синема Сити" беше, че някъде по средата на филма беше изпусната една реплика, субтитрите се разсинхронизираха за половин час и изоставаха с по 10 секунди на места, така че се получи много конфузна ситуация. Не знам къде беше проблемът, но ако субтитрите са си така, "профито" яко е сгафил.

Извод: пуснете си заявка за синхронизация на касите един ден предварително, ако ще ходите там. smile.gif
marianozsa
Не се поти аз съм на края! Смисъл твоя може да е по-добър!
0ld SCho0l
Жив и здрав. Не превеждам, за да съм първи. smile.gif
Raikonen07
Цитат(marianozsa @ 7 Mar 2011, 03:13 PM) *
Не се поти аз съм на края! Смисъл твоя може да е по-добър!

Що пък да не се поти. Той ако не се поти после потребителите требе да се потат като четат твоите :Д
bageto
Цитат(Raikonen07 @ 9 Mar 2011, 11:48 PM) *
Що пък да не се поти. Той ако не се поти после потребителите требе да се потат като четат твоите :Д

Такива изказвания не са хубави!
Ще изчакам по-добро качество, иначе благодаря на преводачите, които и да са те! wink.gif
Е, не бих благодарил на всеки де ... biggrin.gif
0ld SCho0l
ГОТОВИ

Благодаря на E-Tle за помощта и редакцията. smile.gif
0ld SCho0l
Качена синхронизация за *DVDRip.XviD-DEFACED. Благодарности на Raikonen07 за бързата реакция. drinks.gif
Да се надяваме скоро да излезе HD издание. smile.gif
Morskiq
За Drive.Angry.2011.BRRip.XviD.AC3-LYCAN трябва да са с +1 секунда.
AquuL
Цитат(Morskiq @ 15 May 2011, 01:15 PM) *
За Drive.Angry.2011.BRRip.XviD.AC3-LYCAN трябва да са с +1 секунда.

Ако си с BSPlayer,в него има опция за ръчна корекция на субтитри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.