Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I Am Number Four (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle

I Am Number Four (2011)

Участват: Алекс Петифер, Тереза Палмър, Тимоти Олифант, Шарлто Копли,
Даяна Агрон, Калън Макаулфи, Кевин Дуранди и други.

Държава : САЩ

Година : 2011

Жанр : Sci-Fi | Action | Adventure

IMDB

По мотиви на едноименната книгата, продуцентът и режисьорът Ди Джей Карузо („Трансформърс”, „Дистърбия”) ни представя новият си филм "Аз съм номер четири".

Трима вече са мъртви. Кой е номер четири? Джон Смит – необикновен тийнейджър, опитващ се да скрие своята извънземна същност (Алекс Петифър), се опитва да избяга на банда безмилостни врагове, изпратени да го унищожат.Сменяйки личността си, той се премества от град в град заедно със своя пазител Хенри (Тимъти Олифънт). Джон винаги е новото хлапе в града, чието минало остава в сянка. В малко градче в щата Охайо, което сега е негов дом, Джон преживява събития, които променят живота му – среща първата любов (Диана Аргон), открива нови способности и силна връзка към други млади хора, които споделят неговата невероятна съдба.

Историята за четвъртият човек, който се опитва спасявайки себе си – да спаси всички жертви на тайнствените унищожители – е съвместно творение на авторите Джеймс Фрей и Джоби Хюз, пишещи под общия псевдоним Питъкъс Лор. На фестивала за комикси COMIC CON в Сан Диего, режисьорът Ди Джей Карузо разкри, че филмът ще е зареден с „екшън, романтика и страховити същества”..

Резюме - Zamunda.NET

Субтитрите ще са за следните релийзи:

I Am Number Four TS XViD-IMAGiNE

С У Б Т И Т Р И

Съвместен проект на marianozsa, bageto и моя мислост.

thankyou
<#thank#>
Phoenix
Успех! Този TS може да е поне DVDRip в сравнение с "качеството" на филма на кино. biggrin.gif
raffs
A nqkoi moje li da mi kaje ot kude moga da si go iztelglq, za6toto tursih navsqkude no ne go namerih? Blagodarq predvaritelno! smile.gif
777boby777
Цитат(raffs @ 4 Mar 2011, 12:13 PM) *
A nqkoi moje li da mi kaje ot kude moga da si go iztelglq, za6toto tursih navsqkude no ne go namerih? Blagodarq predvaritelno! smile.gif

От http://deepseek.net/details.php?id=37153
И да ти припомня, че писането на кирилица е задължително.
E-Tle
Филмът е преведен!

Преводът е съвместен проект проект между marianozsa, bageto и моя мислост. Приятно гледане на всички! И все пак, препоръчвам ви да изчакате по-добро качество.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.