Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Power Within / Мечтана Сила 1995
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
ognen_demon1989

## Режисьор : Art Camacho

## В ролите : Ted Jan Roberts, Karen Valentine, Gerald Okamura, Tracy Melchior

## Държава : USA

## Времетраене: 97 минути

## Резюме : Stan Dryer, a teen, afraid to even ask a girl to the prom, finds courage and extreme martial arts skill when he is given a ring by an old man he tried to save from a group of attackers. The ring is a mate to a ring stolen by a double dealing art thief who had been hired to steal it by a criminal mastermind who wanted it for its mystical powers.

Синхронизацията на субките е благодарение на Райконен

ognen_demon1989
Субтитрите вече са качени на сайта, моля темата да се премести в нужният за целта раздел !
Morskiq
Благодаря за превода! Казах ти че има над 200 къси времена, а не си направил нищо по въпроса. Примерно 4 субтитър: ''Виж я ето там,'' - 464 милисекунди...
28-ми: Два хотдога. Сложете им от всичко. - 801 мс.
Обединяването им със съседните е много лесно.
И още нещо - за спелчек ползвай IDI Spell Checker. Безплатен е: http://freeplace.info/ididictionary/bulgarian_spell_checker/
Критиката ми е градивна, моля не се обиждай smile.gif
ognen_demon1989
Цитат(Morskiq @ 25 Feb 2011, 07:41 PM) *
Благодаря за превода! Казах ти че има над 200 къси времена, а не си направил нищо по въпроса. Примерно 4 субтитър: ''Виж я ето там,'' - 464 милисекунди...
28-ми: Два хотдога. Сложете им от всичко. - 801 мс.
Обединяването им със съседните е много лесно.
И още нещо - за спелчек ползвай IDI Spell Checker. Безплатен е: http://freeplace.info/ididictionary/bulgarian_spell_checker/
Критиката ми е градивна, моля не се обиждай smile.gif

Пич, пускал съм спелчек! Така, че моля те недей рива! Ако ми говориш за безкрайният списък който излиза като копна субките се загледай малко,
че всичко са имена и прочие!
Относно това за мили глупостите не мога да го правя, така че ако искаш заповядай, занимавай си се! Като завърших субките и дадох информация и грешки ми показваше само 30 греешки които 7-8 бяха за малко времетраене а останалите за твърде голямо!
Оправих тея за малкото!
Morskiq
Цитат(ognen_demon1989 @ 25 Feb 2011, 07:44 PM) *
Пич, пускал съм спелчек! Така, че моля те недей рива!

Знам че си ползвал, но ще откриеш грешки, които си пропуснал smile.gif

Помоли Спарк да подмени архива ти с тези, оправил съм ги:
ognen_demon1989
Филма вече е качен и в замунда!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.